3.1k pregleda
Christina Khouri u rubrici Kozmetika i estetika od Christina Khouri [Aktivan] (210 bodova)
tagovi uređeni od Znatko
Koja je najbolja pegla za kosu koja, ako je to moguće, najmanje oštećuje kosu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+11 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić [Turboaktivan] (28.8k bodova)

Probala sam puno pegli u životu i mnoge su mi znale kosu oštetiti gotovo trajno. Jako je bitno pronaći dobru peglu za kosu, uložiti u nju i spasiti kosu od dugotrajnog oštećenja. Pegle koje mi se najviše sviđaju su marke Remington, a pegla koja me najviše od svih oduševila je

  • Keratin Therapy Pro pegla za kosu 
Sadrži keratin koji daje snagu i sjaj kosi. Detektira količinu vlage tako da prilagodi razinu topline na područjima koji su još vlažni. Brzo se zagrijava te zaista štiti kosu, jer, koristeći ovu peglu, primijetila sam manju količinu oštećenja na svojoj kosi.
Ipak, probajte izbjegavati svakodnevno korištenje i koristite sprej za zaštitu protiv topline.
 
+9 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić [Megaktivan] (14.0k bodova)

Sva osoba ima drugačiju kosu, nečija je suha, nečija masna te samim time nije za svaku kosu isti proizvod najbolji. Također osoba koja ima ravnu kosu lakše će si dodatno izravnati kosu, nego osoba koja ima jako kovrčavu kosu. No iz osobnog iskustva mogu reći da su mi se najboljima pokazale Remington pegle za kosu. Većina iz moje obitelji i prijatelji koriste upravo Remington pegle za ravnanje kose. Mogu sa sigurnošću reći da zaista traju dugo, ne kvare se lako i omjer cijene i kvalitete je zaista sjajan. One jesu nešto skuplje od možda nekih kopija ili manje poznatih pegli za kosu, no zaista se isplati kupiti upravo njih. Može ih se kupiti bilo gdje, DM, Bipa, Elipso, Konzum... Također savjetujem da je najbolje vidjeti što točno očekujete od pegle i prema tome odlučiti koja je od Remingotonovih pegli vama najbolja i najpristupačnija cijenom. 

+8 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (55.7k bodova)

Sestra i ja gotovo svakodnevno peglamo kosu, a preporodile smo se otkako koristimo REMINGTON pegle.

Prva pegla koju preporučam je Remington pegla za kosu S8540 Keratin Protect. Keramička površina ove pegle premazana je keratinom i bademovim uljem. Pegla ima digitalni zaslon, 9 postavki temperature, zagrijavanje za 15 sekundi i automatsko zaustavljanje. Uz peglu dolazi i pripadajuća torbica otporna na toplinu. Moja sestra peglu koristi više od dvije godine, a i dalje je zadovoljna kao i prvog dana.

Pegla za kosu koju ja koristim jest Remington S8500 Shine Therapy. Keramičke grijače ploče ove pegle sadrže prirodno arganovo ulje i vitamin E. Njihova napredna tehnika tijekom zagrijavanja omogućuje ispuštanje mikro regeneratora za sjajniju kosu.

Neposredno nakon korištenja bilo koje od ove dvije spomenute pegle, kosa izgleda zdravo i sjajno. Najvažnije je istaknuti kako ni sestri ni meni kosa nije oštećena peglanjem. Štoviše, vjerujem da nam izgleda zdravije nego prije. Vrhovi kose nisu nam ni suhi ni ispucani, a ni cijela kosa nam općenito nije oštećena.

+8 glasa
Iva Murat od Iva Murat [Turboaktivan] (26.6k bodova)

Nije doslovno pegla za kosu, ali služi ravnanju kose i oštećuje ju manje od pegle. Radi se o Simply Straight električnoj četki za ravnanje kose. Nakon što ju uključite u struju morate pričekati neko vrijeme da se zagrije, kao kod pegle. Ono što mi se sviđa je to što možete sami birati temperaturu, a u uputama vam piše koja temperatura je preporučena za vaš tip kose. Četka ima automatsko isključivanje ako slučajno zaboravite na nju. Važno je da vam prije upotrebe kosa bude potpuno suha. Kosu ravnate tako da ju češljate. Nije potrebno četku zadržavati na jednom mjestu kao peglu, pa zbog toga manje oštećuje kosu. Ipak imajte na umu da ćete možda morati više puta proći s četkom kroz kosu, pogotovo ako vam je kosa kovrčava. Također, kosa možda neće biti savršeno ravna kao kod peglanja, ali rezultati su ipak prilično dobri. Ako često ravnate kosu, možda bi am ova četka mogla pomoći da nešto manje oštetite kosu. :) 

TOPSHOP četka za ravnanje kose SIMPLY STRAIGHT - Jeftinije.hr

Slična pitanja

6 odgovora 406 pregleda
Znatko medijski pokriva

CRO commerce 2022Najnoviji eCommerce trendovi na četvrtoj CRO commerce konferenciji u organizaciji trgovaca

Zagreb, 07.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prijava
Znatko medijski pokriva


Ignite the Spark

Zagreb, 13.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava
Znatko medijski pokriva


Phygital – the future of retail!

Konferencija namijenjena robi široke potrošnje (FMCG).

22.10.2022.
Mozaik Centar Zagreb


PRIJAVA
Znatko medijski pokriva

20. ZFF
Zagreb Film FestivalZagreb, 23.-30.10.2022.

Prijave uskoro!

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.3k pitanja

14.8k odgovora

3.2k komentara

1.4k korisnika

...