1.8k pregleda
Ana Pilato u rubrici Zdravlje i medicina od Ana Pilato
S obzirom da boravak u saunama potiče dobar san, poboljšanje rada srčanog i krvožilnog sustava, te kako smanjuje obolijevanja od gripe i prehlade za čak 30%, te s obzirom da visoka temperatura u sauni dokazano ubija i Covid-19, koje biste dobru saunu ili više njih preporučili u Zagrebu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o.
uređen od Marketing odjel d.o.o.

Hladno i zimsko vrijeme savršeno je za aktivnosti kojima ćemo ugrijati duh i tijelo, a jedna od njih je zasigurno (finska) sauna. Redovitim odlascima u saunu možemo učiniti mnogo za naše zdravlje, a ona se ponajprije smatra ljekovitom zbog svog detoksirajućeg utjecaja na kožu i tijelo.

Iako su (finske) saune uglavnom rezervirane za hotele i wellness centre gdje ih „dijelimo“ s drugim ljudima, što je u trenutnoj situaciji poprilično neželjeno, idući korak dalje, u skladu sa svjetskim trendovima, otišla je dobro znana ekipa iz Katrana (zagrebački klub sa zabavnom muzikom na nekoliko podija), koja iznova iznenađuje i ovog puta predstavlja....

...Drive IN Saunu, odnosno Drop IN Saunu.

Na poznatoj lokaciji Studija Katran, gotovo u centru Zagreba, odnedavno možete isprobati sve pogodnosti koje nudi privatna finska sauna, bilo sami ili u paru s dragom osobom.

Drop IN Sauna u Zagrebu

Sve ovo i više je nego dovoljno da rezervirate svoj privatni termin za prijeko potreban odmor i relaksaciju te se prepustite čarima vaše vlastite mini oaze mira. Adresa Drop IN Saune je Radnička cesta 27. Parking je besplatan, a rezervacije su moguće na:

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Ana Pilato 06.02.2021. pitanje u rubrici Turizam i putovanja od Ana Pilato
1 odgovor
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...