Ana Pilato u rubrici Zdravlje i medicina od
S obzirom da boravak u saunama potiče dobar san, poboljšanje rada srčanog i krvožilnog sustava, te kako smanjuje obolijevanja od gripe i prehlade za čak 30%, te s obzirom da visoka temperatura u sauni dokazano ubija i Covid-19, koje biste dobru saunu ili više njih preporučili u Zagrebu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Marketing odjel d.o.o. od
uređen od Marketing odjel d.o.o.

Hladno i zimsko vrijeme savršeno je za aktivnosti kojima ćemo ugrijati duh i tijelo, a jedna od njih je zasigurno (finska) sauna. Redovitim odlascima u saunu možemo učiniti mnogo za naše zdravlje, a ona se ponajprije smatra ljekovitom zbog svog detoksirajućeg utjecaja na kožu i tijelo.

Iako su (finske) saune uglavnom rezervirane za hotele i wellness centre gdje ih „dijelimo“ s drugim ljudima, što je u trenutnoj situaciji poprilično neželjeno, idući korak dalje, u skladu sa svjetskim trendovima, otišla je dobro znana ekipa iz Katrana (zagrebački klub sa zabavnom muzikom na nekoliko podija), koja iznova iznenađuje i ovog puta predstavlja....

...Drive IN Saunu, odnosno Drop IN Saunu.

Na poznatoj lokaciji Studija Katran, gotovo u centru Zagreba, odnedavno možete isprobati sve pogodnosti koje nudi privatna finska sauna, bilo sami ili u paru s dragom osobom.

Drop IN Sauna u Zagrebu

Sve ovo i više je nego dovoljno da rezervirate svoj privatni termin za prijeko potreban odmor i relaksaciju te se prepustite čarima vaše vlastite mini oaze mira. Adresa Drop IN Saune je Radnička cesta 27. Parking je besplatan, a rezervacije su moguće na:

Slična pitanja

2 odgovora 3.1k 👀
1 odgovor 3.7k 👀
5 odgovora 322 👀
1 odgovor 608 👀
Ana Pilato 06.02.2021. pitanje u rubrici Turizam i putovanja od Ana Pilato
1 odgovor 301 👀
1 odgovor 172 👀
1 odgovor 208 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...