274 pregleda
Ana Pilato u rubrici Web Marketing od Ana Pilato
Kako biti gostujući bloger na Znatku?
I zašto?
I jel' se isplati?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+12 glasa
Znatko od Znatko

Kao i kod pisanja blog postova, platforma Znatko Vama dugoročno pomaže u izgradnji osobne prepoznatljivosti odnosno brendiranja na Internetu i to u području ekspertize svakog blogera. Da bi se isplatilo biti gostujući bloger na Znatku potrebno je voditi se sljedećim smjernicama prilikom gostujućeg bloganja:

  1. Ako gostujući bloger piše iskreno i otvoreno (autentično) o onome što voli te koji za taj sadržaj već ima vjernu i aktivnu bazu čitatelja te ako baza čitatelja ima potencijal rasta, onda zbog takvih novih čitatelja se isplati uložiti još više vremena, volje i truda u kreiranje kvalitetnog sadržaja na Znatku u svojstvu gostujućeg blogera jer će takvi odgovori na Znatku uzročno-posljedično privući još veći broj takvih čitatelja originalnog bloga nekog gostujućeg blogera.
  2. Nove čitatelje svaki bloger treba privući na originalni blog te ih i zadržati kako ne bi brzo prestali s praćenjem tog bloga. Nove čitatelje se može jedino privući kontinuiranim gostujućim bloganjem na drugim blogovima odnosno na PiO forumu Znatko i stvaranjem novih tematskih sadržaja.
  3. Svaki sadržaj koji kreira gostujući bloger na nekom drugom blogu ili na PiO forumu Znatko sadrži linkove do originalnog bloga čime bloger proširuje bazu svojih čitatelja, poziva ih i dovodi na originalni blog, te ako je aktivan u pružanju sadržaja - zadržava na svom blogu.
  4. Dovođenjem novih čitatelja na originalni blog kroz gostovanje na drugim blogovima ili na PiO forumu Znatko, gostujući blogeri mogu zaraditi prodajom banner pozicija na svom blogu tvrtkama ili, još jednostavnije, postavljanjem Google oglasa. 
  5. Nadalje, kroz testiranja proizvoda ili usluga i pisanja recenzija za kompanije, gostujući blogeri mogu biti plaćeni za uvrštavanje određenog proizvoda ili usluge u svoje sadržaje koje objavljuju na drugim blogovima ili na PiO forumu Znatko.

Dakle, isplati se biti gostujući bloger na Znatku. Ovdje na Znatku kroz malo drugačiju formu od klasičnog blog posta na drugim blogovima. Slična je forma, ali ipak različita. A sadržaj pisanja može se lako prilagoditi. 

Ovdje na Znatku gostujući blogeri ne pišu blog post (što je inače uobičajena forma) već pišu odgovore na pitanja drugih korisnika Znatka. Gostujući bloger odgovara na pitanja iz neke od ponuđenih kategorija ili dogovara sa ekipom iz Znatka novi set pitanja. Odgovori gostujućeg blogera će ostati trajno vidljivi Znatkovoj publici i dostupni su svim tražilicama - zajedno s Vašim marketinškim potpisom.

Pročitajte više o gostujućim blogerima na Znatku.

Slična pitanja

2 odgovora
1 odgovor
2 odgovora
2 odgovora
1 odgovor
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.0k komentara

1.6k korisnika

...