248 pregleda
Saša Radosavljević u rubrici Osobni razvoj od Saša Radosavljević (1.1k bodova)
Koji su najbolji ljetni planovi?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+12 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov (19.5k bodova)
odabran od Saša Radosavljević
 
Najbolji odgovor
Spavajte dovoljno i napravite si raspored. Pridružite se teretani, upoznajte nove ljude i steknite nove prijatelje. Putujte s obitelji ili prijateljima na bilo koje mjesto. Pročitajte najmanje 2 romana, provedite jedan sat dnevno za čitanje. Gledajte filmove s različitih jezika (regionalni filmovi ili međunarodni). Eksperimentirajte s novim hobijem: kuhanje ili slikanje ili učenje glazbenog instrumenta. Možete napisati nešto, to može biti blog ili vaš osobni dnevnik. Organizirajte svoju sobu, uredite garderobu i krevet, učinite nešto da vam bude ugodno. Popis možda izgleda iscrpno ali bit će to produktivan odmor. Čak i ako uspijete učiniti više od polovice to će biti produktivno. Napokon bi se mogli s osmijehom prisjetiti svog odmora :)
+12 glasa
Znatkica od Znatkica (5.2k bodova)
Na vrijeme organizirati ljetni godišnji. Pripremiti ušteđevinu od plaće za put unaprijed. Dogovoriti ga sa šeficom i sa dečkom. Pripremiti tijelo za ljetovanje, vrućine i sunce. Malo fitness, malo sunčanje na bazenu ili uz rijeku u prirodi. Ako ste u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Kupiti novi badić i svježu kremu za sunčanje. Prošlogodišnju kremu bacite jer je štetna. Obaviti šoping da obnovim garderobu za ljetovanje.

Odabrati neku novu dobru destinaciju za ljetovanje. Gdje još niste bili. Gdje i ti i dečko želite otići zajedno. Gdje ima super plaža koje su po tvom ukusu. Ja volim pješčane plaže i gdje ima neki bar ili restoran uz plažu, ali i da postoji dio plaže s hladom.

Pripremiti knjige za čitanje na plaži u hladovini uz šum valova. Pronaći znamenitosti i restorane koje želite zajedno obići na destinaciji.

Ne zaboravite se odmoriti i pri tome uživati. ;)
Ivan Gačić 18.07.2021. pitanje u rubrici Priroda od Ivan Gačić (8.7k bodova) Kada je prvi dan ljeta?
+8 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić (16.9k bodova)
Najbolji ljetni planovi su oni koji vama osobno najviše pašu! Neki ljudi ljeto vole provoditi opuštajući se na plaži, u bazenu i slično, dok se drugima više sviđa vrijeme provoditi u adrenalinskim aktivnostima te isprobavati nove stvari koje do tada još nisu imali prilike isprobati. Ukoliko ste prvi tip, onaj koji voli opuštanje, najbolje je da si izaberete neku mirniju lokaciju gdje planirate boraviti, te odlučite čime se tih dana želite baviti. To može biti čitanje, gledanje filmova, igranje društvenih igara s obitelji/prijateljima/partnerom, odlazak u večernje šetnje. Ukoliko želite isprobati neki novitet, pronađite i novi hobi. Guglajte najzanimljivije hobije, sigurno će vam se neki od tih svidjeti, a da ih se možda ne biste na prvu sjetili.

Ukoliko ste drugi tip osobe, onaj koji voli adrenalin, onda znate što vam je činiti. Napravite popis lokacija koje želite obići, ponesite sve što mislite da vam je za te dane potrebno - npr. ukoliko idete na rafting na rijeci ili na vožnju jet - skijem, zasigurno će vam kupaći kostim dobro doći. Ukoliko volite prirodu, odvažite se i na kampiranje. Još jedna aktivnost koja je kod nas dosta popularna u zadnjih nekoliko godina je i bungee jumping, pa ako ste hrabri, odvažite se i na to ukoliko već niste.
+4 glasa
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić (20.2k bodova)
Najbolji ljetni planovi su oni koji dođu nekako spontano i bez puno stresa i pretraživanja. Znam da je to teško, ali čovjek može naći na primjer neku destinaciju za odlazak na more, i isto tako ne mora imati točno isplaniran svaki dan sa raznim događajima i posjetima mjesta. Naravno da toga treba biti, ali ne u jako strukturiranom rasporedu. Ja bih preporučio odlazak na neki otok na otprilike dva tjedna bez mobitela i ovog modernog svijeta a zatim pred kraj ljeta odlazak na neku inozemnu destinaciju kako bi čovjek upoznao nove kulture i proširio svoje "vidike".

Slična pitanja

1 odgovor
Augustina Kolak 22.12.2020. pitanje u rubrici Umjetnost i kultura od Augustina Kolak (16.5k bodova)
1 odgovor
Margareta Jurisi 30.11.2020. pitanje u rubrici Muzika i ples od Margareta Jurisi (897 bodova)
1 odgovor
Mia Jelinčić 17.05.2022. pitanje u rubrici Poslovanje od Mia Jelinčić (2.9k bodova)
2 odgovora
Ružica Perić 21.06.2021. pitanje u rubrici Sport i rekreacija od Ružica Perić (16.9k bodova)
3 odgovora
Sandra Vukov 27.01.2021. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Sandra Vukov (19.5k bodova)
1 odgovor
Monika Kiris 27.07.2022. pitanje u rubrici Zabava od Monika Kiris (8.7k bodova)
Znatko medijski pokriva

eCommAwards 2023

MONEY MOTION 2023

Udruga eCommerce Hrvatska

Zagreb, 28.03.2023.
PRIJAVE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike
Znatko medijski pokriva
WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023
Najbolja gastronomija, hrana i catering

Rovinj, 14. - 16. 4. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.5k pitanja

16.8k odgovora

4.2k komentara

1.3k korisnika

...