121 pregleda
Saša Radosavljević u rubrici Priroda od Saša Radosavljević [Superaktivan] (1.1k bodova)
Je li zima bolja od ljeta?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+9 glasa
Sandra od Sandra [Ekstraktivan] (8.6k bodova)
odabran od Saša Radosavljević
 
Najbolji odgovor

Da moram birati između ljeta i zime vjerojatno bi odabrala ljeto ali zima i ljeto zapravo nisu problemi i oboje mi se sviđaju iz različitih razloga. Problemi dolaze kod kasne jeseni i loše sezone, kada su vrlo kratki dani, beskrajne kiše, hladno, kišovito, hladno i bljutavo. Zima je čarobna zbog blagdana i zašto što je cijela obitelj na okupu. Na ljeto nekako sam ponekad odvojena od obitelji ali prijatelji su na okupu. Što sam starija više volim uživati u zimi ali svejedno uvijek biram ljeto. 

 

 

+8 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić [Megaktivan] (12.2k bodova)
Za mene je ovo vječna dilema jer sam veliki ljubitelj mora, plaže i ljetnih večeri, ali isto tako i Božića. Međutim ,s obzirom da kod nas već godinama nema onog "pravog" snijega pa tako i božićno raspoloženje malo splasne, mislim da bih izabrala ljeto. Naravno tu su i ove teško podnošljive vrućine, ali svejedno mislim da je ljeto "življe" godišnje doba pa mislim da ću uvijek nekako biti veći fan ljeta nego zime.
Ivana Steković od Ivana Steković [Megaktivan] (18.4k bodova)
Slažem se
+6 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (54.7k bodova)
Mislim da ljetno vrijeme nudi više različitih aktivnosti i događanja – dani traju duže pa se mogu izbjeći visoke podnevne i poslijepodnevne temperature, a ujutro i navečer, kad se lakše diše, može se izaći iz kuće, šetati, otići na kavu i biti na otvorenom, voziti bicikl, baviti se sportom na otvorenom…

Obično su ljeti zbog lijepog vremena otvoreni različiti festivali i manifestacije zbog čega ljudi izgledaju življe i aktivnije, kakva je i cijela priroda. Osim toga, zaposlene osobe u većini slučaju odlaze na godišnji odmor, a djeca su na dužim praznicima nego zimi.

Iako mi teško padaju visoke temperature, dokazano je da sunce pozitivnije utječe na raspoloženje i smanjuje umor. Mislim da je očigledno da glasam za ljeto.

Slična pitanja

7 odgovora 409 pregleda
2 odgovora 222 pregleda
1 odgovor 303 pregleda
3 odgovora 391 pregleda
1 odgovor 278 pregleda
6 odgovora 297 pregleda
3 odgovora 102 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...