Saša Radosavljević u rubrici Priroda od
Je li zima bolja od ljeta?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+10 glasa
Sandra Vukov od
odabran od Saša Radosavljević
 
Najbolji odgovor

Da moram birati između ljeta i zime vjerojatno bi odabrala ljeto ali zima i ljeto zapravo nisu problemi i oboje mi se sviđaju iz različitih razloga. Problemi dolaze kod kasne jeseni i loše sezone, kada su vrlo kratki dani, beskrajne kiše, hladno, kišovito, hladno i bljutavo. Zima je čarobna zbog blagdana i zašto što je cijela obitelj na okupu. Na ljeto nekako sam ponekad odvojena od obitelji ali prijatelji su na okupu. Što sam starija više volim uživati u zimi ali svejedno uvijek biram ljeto. 

 

 

+9 glasa
Ružica Perić od
Za mene je ovo vječna dilema jer sam veliki ljubitelj mora, plaže i ljetnih večeri, ali isto tako i Božića. Međutim ,s obzirom da kod nas već godinama nema onog "pravog" snijega pa tako i božićno raspoloženje malo splasne, mislim da bih izabrala ljeto. Naravno tu su i ove teško podnošljive vrućine, ali svejedno mislim da je ljeto "življe" godišnje doba pa mislim da ću uvijek nekako biti veći fan ljeta nego zime.
Ivana Steković od
Slažem se :)
+6 glasa
Nikolina Šrajbek od
Mislim da ljetno vrijeme nudi više različitih aktivnosti i događanja – dani traju duže pa se mogu izbjeći visoke podnevne i poslijepodnevne temperature, a ujutro i navečer, kad se lakše diše, može se izaći iz kuće, šetati, otići na kavu i biti na otvorenom, voziti bicikl, baviti se sportom na otvorenom…

Obično su ljeti zbog lijepog vremena otvoreni različiti festivali i manifestacije zbog čega ljudi izgledaju življe i aktivnije, kakva je i cijela priroda. Osim toga, zaposlene osobe u većini slučaju odlaze na godišnji odmor, a djeca su na dužim praznicima nego zimi.

Iako mi teško padaju visoke temperature, dokazano je da sunce pozitivnije utječe na raspoloženje i smanjuje umor. Mislim da je očigledno da glasam za ljeto. :D

Slična pitanja

7 odgovora 1.6k 👀
Margareta Jurisi 24.10.2020. pitanje u rubrici Priroda od Margareta Jurisi
2 odgovora 224 👀
Redakcija 16.07.2021. pitanje u rubrici Priroda od Redakcija
3 odgovora 469 👀
1 odgovor 952 👀
Ivan Gačić 18.07.2021. pitanje u rubrici Priroda od Ivan Gačić
3 odgovora 807 👀
5 odgovora 322 👀
1 odgovor 844 👀
1 odgovor 1.8k 👀
Znatko predstavlja


Sve je brend. Ili to želi biti!

Zagreb
21. 06. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...