Saša Radosavljević u rubrici Priroda od Saša Radosavljević
Je li zima bolja od ljeta?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+10 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
odabran od Saša Radosavljević
 
Najbolji odgovor

Da moram birati između ljeta i zime vjerojatno bi odabrala ljeto ali zima i ljeto zapravo nisu problemi i oboje mi se sviđaju iz različitih razloga. Problemi dolaze kod kasne jeseni i loše sezone, kada su vrlo kratki dani, beskrajne kiše, hladno, kišovito, hladno i bljutavo. Zima je čarobna zbog blagdana i zašto što je cijela obitelj na okupu. Na ljeto nekako sam ponekad odvojena od obitelji ali prijatelji su na okupu. Što sam starija više volim uživati u zimi ali svejedno uvijek biram ljeto. 

 

 

+9 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić
Za mene je ovo vječna dilema jer sam veliki ljubitelj mora, plaže i ljetnih večeri, ali isto tako i Božića. Međutim ,s obzirom da kod nas već godinama nema onog "pravog" snijega pa tako i božićno raspoloženje malo splasne, mislim da bih izabrala ljeto. Naravno tu su i ove teško podnošljive vrućine, ali svejedno mislim da je ljeto "življe" godišnje doba pa mislim da ću uvijek nekako biti veći fan ljeta nego zime.
Ivana Steković od Ivana Steković
Slažem se :)
+6 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
Mislim da ljetno vrijeme nudi više različitih aktivnosti i događanja – dani traju duže pa se mogu izbjeći visoke podnevne i poslijepodnevne temperature, a ujutro i navečer, kad se lakše diše, može se izaći iz kuće, šetati, otići na kavu i biti na otvorenom, voziti bicikl, baviti se sportom na otvorenom…

Obično su ljeti zbog lijepog vremena otvoreni različiti festivali i manifestacije zbog čega ljudi izgledaju življe i aktivnije, kakva je i cijela priroda. Osim toga, zaposlene osobe u većini slučaju odlaze na godišnji odmor, a djeca su na dužim praznicima nego zimi.

Iako mi teško padaju visoke temperature, dokazano je da sunce pozitivnije utječe na raspoloženje i smanjuje umor. Mislim da je očigledno da glasam za ljeto. :D

Slična pitanja

7 odgovora 1.1k 👀
Margareta Jurisi 24.10.2020. pitanje u rubrici Priroda od Margareta Jurisi
2 odgovora 218 👀
Redakcija 16.07.2021. pitanje u rubrici Priroda od Redakcija
3 odgovora 449 👀
1 odgovor 838 👀
Ivan Gačić 18.07.2021. pitanje u rubrici Priroda od Ivan Gačić
3 odgovora 794 👀
3 odgovora 280 👀
1 odgovor 718 👀
1 odgovor 1.8k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...