Marinko Zadro u rubrici Sport i rekreacija od
promjena rubrike od Znatko
Kako isplatiti dobitak od online klađenja u SuperSport kladionicama?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+2 glasa
Oskar Novak od

U principu čim vi imate novca na računu, bilo onog osvojenog klađenjem ili sama uplata - pojavljuje se gumb "ISPLATA". Vas, dakle - zanima daljnji proces.

Isplata ide na vaš tekući račun (izričito samo tekući) te je potrebno ispuniti zahtjev za isplatu. Izaberite vašu banku i unosite deseteroznamenkasti broj vašeg tekućeg računa. Minimalna isplata iznosi 50kn.

Kada zadate nalog za isplatu SuperSport pokreće proces isplate novaca na vaš račun, a dalje sve ovisi o vašoj i našoj banci, kao i kod uplata. Troškovi transakcije, ako se pitate - ne postoje, koliko novaca želite na isplatu - toliko će se i isplatiti. Ipak, isplate na tekući račun se ne mogu stonrati.

Još lakše je možda i poći u poslovnicu SuperSporta  gdje sami birate istu i podignete dobitak bez problema. Odaberite županiju i poslovnicu nakon čega se generira isplatni listić  koji se sastoji od broja isplate i pripadajućeg koda. Ovi podaci su vam potrebni jer ćete ih predati djelatniku na šalteru u poslovnici.

U svakom slučaju, to su dva načina, jednostavna i efikasna - meni se osobno najviše sviđa "stariji" način odlaska u poslovnicu, ali - danas je sve otvoreno za alternativu.

–2 glasa
Ivana Pavlaković od
Isplata se vrši na  tekući račun (ne na žiro niti devizni), te ispunjavate zahtjev za isplatu, gdje birate  banku i unosite deseteroznamenkasti broj vašeg tekućeg računa. Minimalna isplata iznosi 50kn. Ne postoje nikakvi troškovi transakcije - koliko novaca odaberete za isplatu, toliko će se isplatiti na vaš račun. U trenutku kada vi zadate nalog za isplatu, SuperSport pokreće proces isplate novaca na vaš račun, a dalje sve ovisi o vašoj i našoj banci, kao i kod uplata. Isplate na tekući račun se ne mogu stornirati.

Isplata je također moguća i u našim poslovnicama, gdje sami birate poslovnicu u kojoj želite podići dobitak. Odabir poslovnice vezan je uz odabir županije, a nakon što jednom odaberete željenu županiju i poslovnicu, generira se isplatni listić, koji se sastoji od broja isplate i pripadajućeg koda. Te podatke prepišite na papirić i predajte djelatnici u odabranoj poslovnici, koja će donosiocu broja i koda isplatiti novac.
Marinko Zadro od
"Isplata je također moguća i u našim poslovnicama"

Tko ste to VI? :)
Ivana Pavlaković od
govorila sam za svoju kladionicu supersport kao što i piše‌

Slična pitanja

2 odgovora 1.1k 👀
5 odgovora 3.6k 👀
Zoran Jurić 22.05.2014. pitanje u rubrici Internet od Zoran Jurić
1 odgovor 2.8k 👀
5 odgovora 7.1k 👀
2 odgovora 1.7k 👀
1 odgovor 576 👀
1 odgovor 588 👀
Goran Dren 01.12.2014. pitanje u rubrici Obrazovanje od Goran Dren
1 odgovor 273 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...