13.7k pregleda
Marinko Zadro u rubrici Sport i rekreacija od Marinko Zadro [Ekstraktivan] (6.8k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Kako isplatiti dobitak od online klađenja u SuperSport kladionicama?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+2 glasa
Oskar Novak od Oskar Novak [Ekstraktivan] (5.2k bodova)

U principu čim vi imate novca na računu, bilo onog osvojenog klađenjem ili sama uplata - pojavljuje se gumb "ISPLATA". Vas, dakle - zanima daljnji proces.

Isplata ide na vaš tekući račun (izričito samo tekući) te je potrebno ispuniti zahtjev za isplatu. Izaberite vašu banku i unosite deseteroznamenkasti broj vašeg tekućeg računa. Minimalna isplata iznosi 50kn.

Kada zadate nalog za isplatu SuperSport pokreće proces isplate novaca na vaš račun, a dalje sve ovisi o vašoj i našoj banci, kao i kod uplata. Troškovi transakcije, ako se pitate - ne postoje, koliko novaca želite na isplatu - toliko će se i isplatiti. Ipak, isplate na tekući račun se ne mogu stonrati.

Još lakše je možda i poći u poslovnicu SuperSporta  gdje sami birate istu i podignete dobitak bez problema. Odaberite županiju i poslovnicu nakon čega se generira isplatni listić  koji se sastoji od broja isplate i pripadajućeg koda. Ovi podaci su vam potrebni jer ćete ih predati djelatniku na šalteru u poslovnici.

U svakom slučaju, to su dva načina, jednostavna i efikasna - meni se osobno najviše sviđa "stariji" način odlaska u poslovnicu, ali - danas je sve otvoreno za alternativu.

–2 glasa
Ivana P. od Ivana P. [Proaktivan] (791 bodova)
Isplata se vrši na  tekući račun (ne na žiro niti devizni), te ispunjavate zahtjev za isplatu, gdje birate  banku i unosite deseteroznamenkasti broj vašeg tekućeg računa. Minimalna isplata iznosi 50kn. Ne postoje nikakvi troškovi transakcije - koliko novaca odaberete za isplatu, toliko će se isplatiti na vaš račun. U trenutku kada vi zadate nalog za isplatu, SuperSport pokreće proces isplate novaca na vaš račun, a dalje sve ovisi o vašoj i našoj banci, kao i kod uplata. Isplate na tekući račun se ne mogu stornirati.

Isplata je također moguća i u našim poslovnicama, gdje sami birate poslovnicu u kojoj želite podići dobitak. Odabir poslovnice vezan je uz odabir županije, a nakon što jednom odaberete željenu županiju i poslovnicu, generira se isplatni listić, koji se sastoji od broja isplate i pripadajućeg koda. Te podatke prepišite na papirić i predajte djelatnici u odabranoj poslovnici, koja će donosiocu broja i koda isplatiti novac.
Marinko Zadro od Marinko Zadro [Ekstraktivan] (6.8k bodova)
"Isplata je također moguća i u našim poslovnicama"

Tko ste to VI? :)
Ivana P. od Ivana P. [Proaktivan] (791 bodova)
govorila sam za svoju kladionicu supersport kao što i piše

Slična pitanja

2 odgovora 912 pregleda
5 odgovora 3.1k pregleda
Zoran Jurić 22.05.2014. pitanje u rubrici Internet od Zoran Jurić [Ekstraktivan] (7.3k bodova)
1 odgovor 2.4k pregleda
5 odgovora 6.5k pregleda
1 odgovor 1.3k pregleda
1 odgovor 310 pregleda
Goran Dren 01.12.2014. pitanje u rubrici Obrazovanje od Goran Dren [Ekstraktivan] (5.4k bodova)

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...