Marinko Zadro u rubrici Sport i rekreacija od Marinko Zadro
promjena rubrike od Znatko
Kako isplatiti dobitak od online klađenja u SuperSport kladionicama?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+2 glasa
Oskar Novak od Oskar Novak

U principu čim vi imate novca na računu, bilo onog osvojenog klađenjem ili sama uplata - pojavljuje se gumb "ISPLATA". Vas, dakle - zanima daljnji proces.

Isplata ide na vaš tekući račun (izričito samo tekući) te je potrebno ispuniti zahtjev za isplatu. Izaberite vašu banku i unosite deseteroznamenkasti broj vašeg tekućeg računa. Minimalna isplata iznosi 50kn.

Kada zadate nalog za isplatu SuperSport pokreće proces isplate novaca na vaš račun, a dalje sve ovisi o vašoj i našoj banci, kao i kod uplata. Troškovi transakcije, ako se pitate - ne postoje, koliko novaca želite na isplatu - toliko će se i isplatiti. Ipak, isplate na tekući račun se ne mogu stonrati.

Još lakše je možda i poći u poslovnicu SuperSporta  gdje sami birate istu i podignete dobitak bez problema. Odaberite županiju i poslovnicu nakon čega se generira isplatni listić  koji se sastoji od broja isplate i pripadajućeg koda. Ovi podaci su vam potrebni jer ćete ih predati djelatniku na šalteru u poslovnici.

U svakom slučaju, to su dva načina, jednostavna i efikasna - meni se osobno najviše sviđa "stariji" način odlaska u poslovnicu, ali - danas je sve otvoreno za alternativu.

–2 glasa
Ivana Pavlaković od Ivana Pavlaković
Isplata se vrši na  tekući račun (ne na žiro niti devizni), te ispunjavate zahtjev za isplatu, gdje birate  banku i unosite deseteroznamenkasti broj vašeg tekućeg računa. Minimalna isplata iznosi 50kn. Ne postoje nikakvi troškovi transakcije - koliko novaca odaberete za isplatu, toliko će se isplatiti na vaš račun. U trenutku kada vi zadate nalog za isplatu, SuperSport pokreće proces isplate novaca na vaš račun, a dalje sve ovisi o vašoj i našoj banci, kao i kod uplata. Isplate na tekući račun se ne mogu stornirati.

Isplata je također moguća i u našim poslovnicama, gdje sami birate poslovnicu u kojoj želite podići dobitak. Odabir poslovnice vezan je uz odabir županije, a nakon što jednom odaberete željenu županiju i poslovnicu, generira se isplatni listić, koji se sastoji od broja isplate i pripadajućeg koda. Te podatke prepišite na papirić i predajte djelatnici u odabranoj poslovnici, koja će donosiocu broja i koda isplatiti novac.
Marinko Zadro od Marinko Zadro
"Isplata je također moguća i u našim poslovnicama"

Tko ste to VI? :)
Ivana Pavlaković od Ivana Pavlaković
govorila sam za svoju kladionicu supersport kao što i piše

Slična pitanja

2 odgovora 1.1k 👀
5 odgovora 3.5k 👀
Zoran Jurić 22.05.2014. pitanje u rubrici Internet od Zoran Jurić
1 odgovor 2.8k 👀
5 odgovora 7.0k 👀
2 odgovora 1.6k 👀
1 odgovor 540 👀
1 odgovor 530 👀
Goran Dren 01.12.2014. pitanje u rubrici Obrazovanje od Goran Dren
1 odgovor 249 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...