Ivana Mačić u rubrici Osobni razvoj od

Zbog čega vam je žao što to NE radite upravo (ili ovih dana) u svom životu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+9 glasa
Matija Kranjčić od
odabran od Ivana Mačić
 
Najbolji odgovor
Žao mi je što trenutno nisam sa svojom rodbinom. Mislim da bih trebao češće posjećivati svoje roditelje, djedove i bake i ostale koji su još živi. Mislim da mi je najviše u ovom trenutku žao što vrijeme (život) brzo prolazi, svi smo sve stariji i sve manje vremena provodimo jedni s drugima. U svakom slučaju bi to trebalo promijeniti jer su ti ljudi zaslužni što smo mi tu gdje jesmo i što imamo mogućnost obrazovanja i zaposlenja.
Darko Međimurec od
Iako sam kao mali uživao kod bake i djede, tada to vrijeme nisam ni približno cijenio kao danas.

Danas kada ih više nema.

Mislim da si to odlično napisao i da možda nisi ni svjestan koliko će uglavnom svakom biti krivo pa i tebi - kada ih više neće biti. Zato to vrijeme s njima treba još više cijeniti nego što mislimo jer oni su najčešće (ne kod svih) prve najbliže osobe koje izgubimo u životu.‌
+8 glasa
Nikolina Šrajbek od
Žao mi je što svoje vrijeme ne trošim na više fizičkih aktivnosti u obliku vježbanja, šetanja, hodanja, plivanja, plesanja, trčanja, bavljenja sportom, već to vrijeme uglavnom posvećujem sjedilačkom načinu života.

Moje je svakodnevno kretanje minimalno, što zbog ograničenog prostora, što zbog drugih obaveza, a vjerujem da bi uz više fizičke aktivnosti bila i bolje raspoložena, energičnija i zdravija, što bi se odrazilo na cjelokupnu kvalitetu mojeg psihofizičkog funkcioniranja.
+6 glasa
Ružica Perić od
Voljela bih provesti ove vrućine na moru, a ne na užarenim cestama Zagreba. Osobno sam cijeli život ljubitelj mora, morskih zraka i plaža, ali moji nikada duže od 3-4 dana godišnje nisu boravili na moru te mi je to na neki način oduvijek bilo krivo, a posebice ljeti kada bi svi moji prijatelji i poznanici otišli na more. Žao mi je što ne mogu imati vlastitu nekretninu na našoj obali, em  zbog sebe em zbog mogućnosti iznajmljivanja turistima. Također, žao mi je što ovo ljeto ne provodim više sa ljudima kojima dugo nisam vidjela, ali eto, nekad se jednostavno pogodi da nemamo onoliko slobodnog vremena koliko bismo to željeli.

Slična pitanja

2 odgovora 229 👀
2 odgovora 428 👀
2 odgovora 390 👀
Nino Marić 13.10.2022. pitanje u rubrici Osobni razvoj od Nino Marić
5 odgovora 360 👀
4 odgovora 373 👀
1 odgovor 2.0k 👀
Ivan Gačić 11.02.2022. pitanje u rubrici Stanovanje od Ivan Gačić
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...