Ivana Mačić u rubrici Sport i rekreacija od

Da li Vam je žao što se češće rekreativno ne bavite omiljenim sportom ili nekom vještinom u kojoj ste izrazito fizički aktivni? Da li biste se time bavili da imate više vremena ili novaca ili neki treći resurs?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Ružica Perić od

Definitivno žalim što sam se prestala baviti odbojkom. Bila sam doista dobra u njoj, osjećala sam se ispunjeno i voljela sam taj sport i ekipu s kojom sa igrala. Međutim, prestala sam se njome baviti kada sam došla na fakultet iz razloga što su me silne obaveze toliko izmorile da me čak ni odbojka više nije mogla uveseliti, a u nekim trenutcima mi se čak činila i kao neka vrsta obaveze stoga sam morala odustati, kako bih si osigurala barem malo slobodnog vremena. Da imam više vremena preko dana, zasigurno bih se ponovno uključila u neku ekipu, tek toliko iz gušta da se podsjetim koliko je odbojka zabavan i zanimljiv sport. 

+5 glasa
Lucija Radić od
Jako mi je žao jer moja motivacija za sport je užasno niska postala,zbog posla,fakulteta i ostalih obveza kad dodem umorna doma neda mi se još ići na trening.Iako mi je to jako loše i trebala bi početi se više kretat,trenirat i bavit opet nečim jer sam obožavala ići u teretanu,ali jako mi je teško ponovno dobit tu motivaciju za ponovnim odlaskom.Uvijek kao nešto drugo moram i tako nikad ni ne odem.

Slična pitanja

2 odgovora 203 👀
1 odgovor 229 👀
3 odgovora 865 👀
8 odgovora 906 👀
Margareta Jurisi 26.10.2020. pitanje u rubrici Osobni razvoj od Margareta Jurisi
1 odgovor 3.6k 👀
1 odgovor 635 👀
Zoran Jurić 14.09.2020. pitanje u rubrici Sport i rekreacija od Zoran Jurić
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.6k komentara

1.6k korisnika

...