Goran Dren u rubrici Odnosi i veze od Goran Dren
promjena rubrike od Znatko
Pronašao sam prikladnu web stranicu za upoznavanje (online dating) preko Interneta. Čak i neke osobe koje će zadovoljiti moje potrebe. Kako dalje i kako uspješno da krenem u online dating?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+7 glasa
Matej Tolić od Matej Tolić
pozdrav tu nema neke dobre formule kako bih uspješno na dating.Ali ako znaš i imaš iskustva uživo i ako si dobar u tome nebih te trebalo onda briniti kako uspješno na dating.Sve se svodi na pitanja što voli,čime se bavi.....tek kada procijeniš kakva je osoba tek onda možete nači zajedničke priče kroz takve priče ideš na drugu razinu i sve tako dok nedođeš do svog cilja.
+4 glasa
Arya Oberoj od Arya Oberoj

Isto mislim da ne postoji sad neko definirano pravilo kojeg se trebaš držati kad je u pitanju online dating i/ili dating općenito.

Budem dala po koji savjet iz ženske perspektive :D

Započeti razgovor na što prirodniji način, razmisliš malo što općenito može čovjeku zapeti za oko da odgovori na tu poruku. Možda pokrenuti razgovor s nekom temom koja je općenito aktualna danas.

Budi iskren, tu i tamo koju interesantnu foru ubaci, kroz razgovor, reci joj nešto što te nadahnjuje u životu i tako slične teme, kad čujemo muškarce da pričaju na taj način i o takvim stvarima, privučene budemo tome. 

Kad ju jednom privučeš i dogovorite date uživo, tada si na svom teritoriju, live je uvijek nekako laške jer postoji i taj neverbalni dio. Gdje ćeš lako iz njezinih pokreta pročitati je li djevojka uistinu naklona ili ne.


SRETNO! :D

–1 glas
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić
Online dating je danas jako popularan način (elektronički način) za pronaći srodnu dušu nama ili našim prijateljima. Online dating aplikacije postaju sve bolje i bolje i zaista se mogu naći partneri koji odgovaraju našem opisu željenog partnera te mi odgovaramo njima. Nakon toga slijedi bliže upoznavanje putem poruka ili poziva, a nakon toga se može dogovoriti i stvarni "dejt" ili "online dejt" kako bi se osobu upoznalo - uživo i odlučilo kako dalje s vezom.

Slična pitanja

2 odgovora 288 👀
6 odgovora 521 👀
5 odgovora 1.8k 👀
Zoran Jurić 09.05.2014. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Zoran Jurić
4 odgovora 691 👀
Lovro Gorup 14.10.2020. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Lovro Gorup
4 odgovora 347 👀
5 odgovora 3.5k 👀
Zoran Jurić 22.05.2014. pitanje u rubrici Internet od Zoran Jurić
1 odgovor 248 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...