Znatkica u rubrici Sport i rekreacija od

Kakve su nove tenisice Reebok Classic Leather Legacy AZ?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Marketing odjel d.o.o. od

Stigle su nove Reebok Classic Leather Legacy AZ - savršen spoj budućnosti i nostalgije

U svom lifestyle portfelju Reebok ove sezone predstavlja nove Classic Leather Legacy AZ tenisice. Inspirirane su siluetom poznatog AZTEC II modela, nove Reebok tenisice genijalan su spoj modernog i retro stila. Mladi hrvatski kreativci već su se zaljubili u novi CLL model.

Brend je iskoristio prepoznatljivu siluetu modela AZTEC II kako bi korisniku dao poseban doživljaj nostalgije u budućnosti. Rezultat tog spoja su nove Classic Legacy AZ tenisice koje daju poseban vintage look svakoj odjevnoj kombinaciji. Ovim modelom tenisice vraća se kopča na peti, detalj koji je Reebok u prošlosti često ugrađivao u svoje tenisice, a koji ju čini udobnijom i savršenom za svaki dan.

Classic Leather Legacy AZ stiže u osam boja koje predstavljaju moderan preokret na legendarnim bojama AZTEC II marke. Uz gore navedene detalje, tenisica također ima modernizirano dno, što je dodatno razlikuje od prethodnih modela Classic Leather Legacy. U konačnici, Classic Leather Legacy AZ povezuje kultnu prošlost Reeboka s restrukturiranom, modernom tenisicom za budućnost.

Classic Leather Legacy AZ model bit će dostupan u Buzz, Shooster i Approved trgovinama po cijeni od 749 do 999 kuna.

Više informacija o novom lifestyle modelu dostupno ovdje na webu: 


Reebok International Ltd., sa sjedištem u Bostonu, MA, SAD, vodeći je svjetski dizajner, prodavač i distributer obuće, odjeće i opreme za fitness i lifestyle. Reebok, Amerikom inspiriran svjetski brend, pionir je u industriji sportskih proizvoda s bogatim i poznatim fitness naslijeđem. Reebok razvija proizvode, tehnologije i programe koji omogućuju kretanje i predan je praćenju ljudi na njihovom putu kako bi ispunili svoj puni potencijal. Reebok se povezuje s fitness potrošačima, gdje god oni bili, ali ipak odluče ostati u kondiciji - bilo da se radi o funkcionalnom treningu, trčanju, borilačkom treningu, hodanju, plesu, jogi ili aerobiku. Reebok Classics koristi sportsko naslijeđe brenda i predstavlja korijene marke na tržištu sportskog načina života.

Više informacija dostupno je ovdje:

Slična pitanja

1 odgovor 152 👀
1 odgovor 644 👀
1 odgovor 230 👀
3 odgovora 1.0k 👀
Znatko predstavlja


Sve je brend. Ili to želi biti!

Zagreb
21. 06. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...