Ana Pilato u rubrici Odjeća i obuća od
uređen od Znatko
Kako se zovu najiščekivanije Adidas tenisice u sezoni jesen/zima 2021. godini?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Adidas Originals lansirao Forum – najiščekivanije tenisice sezone!

Kuku$, Lana Jurčević, Nika Turković i drugi urbani kreativci zaštitna su lica nove Adidas Forum kampanje inspirirane 80-ima u kojoj Adidas predstavlja tri modela tenisica.

Adidas Originals predstavio je tri modela poznate Forum siluete koja je ovog puta osmišljena u čast pokretača trendova koji definiraju budućnosti.

Potičući novu generaciju mladih da bude otvorenog uma, posljednja Adidas Forum kolekcija inspirirana je bezuvjetnim amaterizmom i odvažnosti u iskušavanju novih ideja. Otkad se prije nekoliko desetljeća Adidas Forum tenisica pojavila na tržištu, postala je sastavni dio kulture, sjajno prihvaćena od strane onih koji vole nepoznato. S korijenima u košarci, ova ikonska silueta poziva na kreativno izražavanje, ističući se na nogama umjetnika, glazbenika, dizajnera, pokretačima trendova i mnogih drugih. Kampanja je inspirirana stilskim poigravanjem
otvorenog uma kojeg definiraju trendseteri ove generacije. Među zaštitnim licima ove kampanje u Hrvatskoj su Nika Turković, Lana Jurčević, Kuku$ i drugi domaći kreativci.

Ovosezonska Adidas Forum ponuda inspirirana je osamdesetima i dolazi u tri nove kombinacije od
kojih svaka podsjeća na prvotnu Forum tenisicu:

  1. Adidas Forum Exibit Low model - karakterizira klasični elementi sastavljeni u nenaglašenu tenisicu s remenom koji ima mogućnost skidanja, luksuznim kožnim gornjim dijelom u bijeloj boji s crvenim i plavim detaljima, kao i gumeni potplat stvoren za teren.
  2. Adidas Forum Exhibit Mid tenisica - slična je prethodnoj, ali srednje je visine i dostupna je u upečatljivoj pastelno plavoj boji. 
  3. Klasične Adidas Forum Low tenisice zaokružuju kolekciju podižući klasičan izgled uz pomoć košarkom inspirirane bijele, plave, crvene i žute boje.

Uz to, u ovoj sezoni jesen/zima 2021, Adidas odaje počast bezvremenskim tenisicama izbacivanjem moderniziranih verzija Forum Mid i Forum Low modela u klasičnoj plavoj i bijeloj boji. Također, u čast lansiranja kolekcije, Adidas Originals je u suradnji sa Snapchat-om ponudio Bitmoji preinake klasične siluete, omogućujući korisnicima da ažuriraju svoje avatare i obuku ih u nove modele. Novi Adidas Forum model dostupan je u Adidas, Buzz i The Athlete's Foot trgovinama u cijeloj Hrvatskoj.


Adidas je globalni sportski brend koji oblikuje budućnost sporta koristeći se inovacijama. Napredna tehnologija i kombinacija funkcionalnog dizajna omogućavaju profesionalnim sportašima i zaljubljenicima u sport diljem svijeta postizanje vrhunskih rezultata i ostvarivanje sportskih ciljeva nudeći im najbolju moguću sportsku opremu. Inovativnim načinima proizvodnje i širokim asortimanom ponude Adidas je brend dostupan u više od 160 zemalja diljem svijeta.

S dva osnovna segmenta brenda Adidas Sport Performance i Adidas Originals, kao i suradnjom s brojnim etabliranim dizajnerima i profesionalnim sportašima, jednaka se pažnja posvećuje sportskom i modnom pozicioniranju brenda.

Slična pitanja

4 odgovora 474 👀
2 odgovora 407 👀
Redakcija 03.02.2022. pitanje u rubrici Odjeća i obuća od Redakcija
1 odgovor 206 👀
1 odgovor 228 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...