259 pregleda
Ana Pilato u rubrici Odjeća i obuća od Ana Pilato
uređen od Znatko
Kako se zovu najiščekivanije Adidas tenisice u sezoni jesen/zima 2021. godini?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Adidas Originals lansirao Forum – najiščekivanije tenisice sezone!

Kuku$, Lana Jurčević, Nika Turković i drugi urbani kreativci zaštitna su lica nove Adidas Forum kampanje inspirirane 80-ima u kojoj Adidas predstavlja tri modela tenisica.

Adidas Originals predstavio je tri modela poznate Forum siluete koja je ovog puta osmišljena u čast pokretača trendova koji definiraju budućnosti.

Potičući novu generaciju mladih da bude otvorenog uma, posljednja Adidas Forum kolekcija inspirirana je bezuvjetnim amaterizmom i odvažnosti u iskušavanju novih ideja. Otkad se prije nekoliko desetljeća Adidas Forum tenisica pojavila na tržištu, postala je sastavni dio kulture, sjajno prihvaćena od strane onih koji vole nepoznato. S korijenima u košarci, ova ikonska silueta poziva na kreativno izražavanje, ističući se na nogama umjetnika, glazbenika, dizajnera, pokretačima trendova i mnogih drugih. Kampanja je inspirirana stilskim poigravanjem
otvorenog uma kojeg definiraju trendseteri ove generacije. Među zaštitnim licima ove kampanje u Hrvatskoj su Nika Turković, Lana Jurčević, Kuku$ i drugi domaći kreativci.

Ovosezonska Adidas Forum ponuda inspirirana je osamdesetima i dolazi u tri nove kombinacije od
kojih svaka podsjeća na prvotnu Forum tenisicu:

  1. Adidas Forum Exibit Low model - karakterizira klasični elementi sastavljeni u nenaglašenu tenisicu s remenom koji ima mogućnost skidanja, luksuznim kožnim gornjim dijelom u bijeloj boji s crvenim i plavim detaljima, kao i gumeni potplat stvoren za teren.
  2. Adidas Forum Exhibit Mid tenisica - slična je prethodnoj, ali srednje je visine i dostupna je u upečatljivoj pastelno plavoj boji. 
  3. Klasične Adidas Forum Low tenisice zaokružuju kolekciju podižući klasičan izgled uz pomoć košarkom inspirirane bijele, plave, crvene i žute boje.

Uz to, u ovoj sezoni jesen/zima 2021, Adidas odaje počast bezvremenskim tenisicama izbacivanjem moderniziranih verzija Forum Mid i Forum Low modela u klasičnoj plavoj i bijeloj boji. Također, u čast lansiranja kolekcije, Adidas Originals je u suradnji sa Snapchat-om ponudio Bitmoji preinake klasične siluete, omogućujući korisnicima da ažuriraju svoje avatare i obuku ih u nove modele. Novi Adidas Forum model dostupan je u Adidas, Buzz i The Athlete's Foot trgovinama u cijeloj Hrvatskoj.


Adidas je globalni sportski brend koji oblikuje budućnost sporta koristeći se inovacijama. Napredna tehnologija i kombinacija funkcionalnog dizajna omogućavaju profesionalnim sportašima i zaljubljenicima u sport diljem svijeta postizanje vrhunskih rezultata i ostvarivanje sportskih ciljeva nudeći im najbolju moguću sportsku opremu. Inovativnim načinima proizvodnje i širokim asortimanom ponude Adidas je brend dostupan u više od 160 zemalja diljem svijeta.

S dva osnovna segmenta brenda Adidas Sport Performance i Adidas Originals, kao i suradnjom s brojnim etabliranim dizajnerima i profesionalnim sportašima, jednaka se pažnja posvećuje sportskom i modnom pozicioniranju brenda.

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...