Marketing odjel d.o.o. u rubrici Sport i rekreacija od Marketing odjel d.o.o.

Zašto novi model tenisica 4DFWD zovu Adidas-ovo "čudo od tenisice"?!

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Ženski, kao i muški model Adidas tenisica 4DFWD, razvijen je u suradnji s profesionalnim sportašima, prema njihovim potrebama i željama, a sve s ciljem stvaranja tenisice koja će sportaše svakim korakom gurati prema naprijed. Upravo zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji 4D mrežastih uložaka znatno se smanjuju kočione sile zbog čega se sportaši mogu lakše kretati.

Muški model tenisice dolazi u crno-zelenoj kombinaciji, a njegova beskompromisna udobnost postignuta je laserskom preciznošću 3D tehnologije pomoću koje su spajani svi slojevi tenisice. Zahvaljujući pametnoj tehnologiji tenisica ne samo da odlično izgleda na nozi, već savršeno prianja uz stopalo koje slobodno diše.

Da bi to provjerili, poznati rekreativni trkači Ana Radišić i Juraj Šebalj isprobali su, kako kažete u pitanju, Adidasovo "čudo od tenisice" i među prvima su testirali revolucionaran model tenisice za trčanje 4DFWD. Što reći nego da su se oduševili, a još ovog vikenda (25. i 26. rujan 2021.) svi zainteresirani ih mogu također isprobati u Adidasovom shopu u Ilici u Zagrebu.

Trčanjem na pokretnoj traci ženski model 4DFWD tenisica koji dolazi u bijelo-rozoj kombinaciji isprobala je voditeljica podcasta i rado viđeno TV lice Ana Radišić te izjavila:

„Sjajne su, mekane, a čvrste izrazito stabilne i daju osjećaj stvarnog povrata energije, što
čini korak još laganijim.“

Poznati automobilist Juraj Šebalj je nadodao i svoj komentar:

„Adidasov model za trčanje 4DFWD je puno mekši od tenisica u kojima sam trčao prije njih. U početku sam imao osjećaj da trčim po spužvi. Zaista su sjajne jer čuvaju zglobove i kičmu, a meni je to najvažnije. Kako sad u rujnu puno vremena provodim na snimanjima i utrkama, nisam našao dovoljno vremena za sebe, pa ću uskoro i češće na trčanje.“

Povodom lansiranja ove jedinstvene tenisice napravljene od 40% prirodnih i obnovljivih materijala, Adidas je svim zainteresiranim kupcima omogućio njihovo isprobavanje na traci za trčanje uz zabavnu, interaktivnu igru. Ovog vikenda je interaktivna igra u Adidas shopu u Ilici.

  • Adidas 4DFWD tenisice su u prodaji u odabranim trgovinama i web shopovima, a više informacija o tenisicama i prodajnim mjestima dostupno je na web stranici: https://www.4dfwd.hr

Slična pitanja

1 odgovor 556 👀
1 odgovor 144 👀
1 odgovor 222 👀
1 odgovor 315 👀
1 odgovor 182 👀
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.5k pitanja

22.1k odgovora

8.2k komentara

1.6k korisnika

...