Što spaja biciklizam i istarske delicije?

17 pregleda
Ana Pilato 14.09. pitanje u kategoriji Sport i rekreacija od Ana Pilato [Superaktivan] (2,422 bodova)

Što spaja biciklizam i istarske delicije hrane i pića?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Marketing odjel d.o.o. 14.09. odgovor od Marketing odjel d.o.o. [Superaktivan] (4,578 bodova)
prije 4 dana odabran od Ana Pilato
 
Najbolji odgovor

Deveti Weekend Bike & Gourmet Tour

Odgovor je: spaja ih 9. Weekend Bike & Gourmet Tour u subotu i nedjelju, 9. i 10. listopada 2021. u Rovinju.

Ovaj već tradicionalni biciklistički događaj nastao je u suradnji hotelske kompanije Maistra, turističke zajednice grada Rovinja-Rovigno te udruženja obrtnika Rovinj-Rovigno, a idealan je za sve one koji se rekreativno bave biciklizmom bez obzira na kojim biciklima se voze - MTB, električni ili trekking. Kao i prošlih godina, sudionici će moći sudjelovati na dvjema rutama kako bi se osiguralo da svaki posjetitelj nađe nešto po svojoj mjeri i želji. 

Dvije staze - Monti i Mare

Prvi dan vozi se staza Monti, koja nudi delicije istarskog zaleđa, a drugi dan vozi se staza Mare na kojoj sudionike očekuju morske delicije. 

Staza Monti ima duljinu od ukupno 53,8 km i 531 m visinske razlike, a staza Mare od ukupno 48,5 km i 330 m visinske razlike. Obje staze uključuju obroke i piće na gourmet odmorištima gdje će svi željni dobre hrane i pića moći uživati u delicijama, uz jedinstveni Istrian Brunch i Istrian Picnic.

Start devetog Weekend Bike & Gourmet Toura za oba dana zakazan je u 10 sati ispred Sportskog centra Hotela Eden, a vožnja će se odvijati u pratnji profesionalnog vodiča te pratećeg vozila po uređenim i označenim biciklističkim stazama, ali i makadamskim putevima u okolici Rovinja. Svi sudionici dobit će i prigodni poklon.

Cijena i kontakt

  • Early booking cijena za osobe koje se prijave do 2. listopada iznosi 230 kuna za jedan dan, dok je ona za paket od dva dana 400 kuna. Nakon tog datuma redovna cijena iznosit će 250 kuna po danu, a za paket od 2 dana 450 kuna.
  • Svi zainteresirani mogu rezervirati i smještaj u hotelima Maistre putem e-mail adrese na hello@maistra.hr i na broj telefona 052 800 250. Prijave su moguće putem turističke agencije Maistra na e-mail: agencija.maistra@maistra.hr ili na dan događaja na startnoj lokaciji. 
  • Više informacija o 9. Weekend Bike & Gourmet Touru moguće je zatražiti kontaktom putem e-mail adrese: outdoor@maistra.hr

Slična pitanja

2 odgovora 283 pregleda
1 odgovor 107 pregleda
Lovro Gorup 18.11.2020. pitanje u kategoriji Hrana i piće od Lovro Gorup [Superaktivan] (3,441 bodova)
2 odgovora 97 pregleda
1 odgovor 56 pregleda
3 odgovora 3,719 pregleda
Izmijenjena su pravila nagradne igre.

Gdje pratiti Znatka?

...