Tomislav Gatara u rubrici Odnosi i veze od
Kako neki lik uspije zavesti ženu da bude luda za njim, a kad je muškarac fin, dobar, kulturan, tih i miran onda ju ne zainteresiraš?

#pitamzafrenda :D

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+16 glasa
Ivana Steković od
odabran od Tomislav Gatara
 
Najbolji odgovor
1. Žene žele muškarca koji se ne boji biti glavni. Preuzmi kontrolu nad razgovorom. Razgovaraj s njom o nekim temama u kojim oboje imate puno za pričati.

Nemoj se dovesti u situaciju da šutite. Uvijek ima nešto o ćemu možete pričati.

2. Daj joj neki kompliment,ali opet ne i previše njih.

3. Budi svoj. Ne glumi ništa. Baciš par fora,nasmiješ ju i već si u plusu.

4. Ako ima društvene mreže javio joj se sa nekim fora uletom,ili klasiku - jesi za kavu?
+12 glasa
Duh Robot od
uređen od Duh Robot
Pozdrav!

Žene, isto kao i muškarci, žele uvijek nešto posebno, pa tako nije uopće čudno da fin, dobar, kulturan i tih nema baš prevelike šanse kod većine žena u usporedbi s onima koji se po nečemu ističu. Vjerovali ili ne, većina nas je takvih.

Zavođenje žena je jedna vrsta umjetnosti, ali se često koristi s pogrešnim ciljem. tj. ako muškarac i uspije zavesti neku ženu, to ne znači da će njihova veza potrajati, jer ubrzo zavodnici pokažu svoje pravo lice i veze pucaju.

Posebno je to vidljivo kod mladih gdje se više cijeni materijalno od duhovnog i realnog, pa tako zavodnici koriste skupi nakit, automobile i druge luksuze kako bi zaveli nekoga. Kod starijih isto ima takvih slučajeva, ali više se cijene duhovne, naspram materijalnih vrijednosti, pa do izražaja dolaze karakteristike onih koji su iskreni, odani, požrtvovni i koji se prema drugome odnose s poštovanjem, a ne s ciljem da ga iskoriste.

Stoga, #recifrendu da ne treba žuriti i na silu koristiti pogrešne metode zavođenja, jer će ga to poštedjeti kratkih i neuspješnih veza te da je dugotrajno uspješnije zavesti ženu prirodnim ponašanjem koje uključuje kavalirstvo, šarm, humor, dobrotu, pomoć i pažnju.
Tomislav Gatara od
Pa to sam htio čuti. Evo prenosim frendu... ;)
+6 glasa
Domagoj Erol od
Jednom mi je pričala jedna prijateljica što ju izluđuje kod muškaraca odnosno kada je shvatila da poludi za njima... Ukratko, opisala je da joj muškarac treba stvoriti scenu gdje ju prvo pozove na piće gdje bude nježan i pažljiv, a poslije joj se ne javlja danima. Rekla mi je da tada poludi za takvih muškarcem i da to baš i nije dobro za nju te da treba poraditi na sebi.

Ako mene pitate - slažem se.

Slična pitanja

2 odgovora 2.0k 👀
Tomislav Gatara 30.11.2021. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Tomislav Gatara
2 odgovora 615 👀
5 odgovora 1.8k 👀
1 odgovor 357 👀
2 odgovora 273 👀
2 odgovora 6.9k 👀
2 odgovora 791 👀
3 odgovora 842 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...