421 pregleda
Marina Božan u rubrici Odnosi i veze od Marina Božan [Superaktivan] (3.7k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Kako se može prepoznati veza koja će trajati zauvijek?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+14 glasa
Biljana T. od Biljana T. [Superaktivan] (3.0k bodova)
odabran od Marina Božan
 
Najbolji odgovor

Marina, moje životne savjete mogu ti sažeti u ovih desetak pravila koje sam naučila iz iskustva kako prepoznati "onog pravog". A može vrijediti i kako prepoznati "onu pravu". :-)

  • Iako su neki vaši snovi bili nerealni, "onaj pravi" podržavati će vas u njihovu ostvarivanju!
  • "Onaj pravi" nikada vam neće reći "da mene nema, nikad ne bi ovo imala" zato što on gradi i stvara zajedno s vama, a ne za vas!
  • Ne kvari vam raspoloženje već upravo suprotno: kada se budete osjećali loše, "onaj pravi" će biti taj koji će vas razveseliti i u tren oka vam popraviti raspoloženje!
  • Kada će vas obaveze zatrpati i rijetko ćete se viđati s "onim pravim", on vama to neće zamjeriti niti vas kriviti da ga zanemarujete već ćete zajedno naći načina kako de se ipak vidite.
  • Kada poželite isprobati novi restoran ili novo mjesto za izlazak, "onaj pravi" će biti prva osoba s kojom ćete to željeti iskusiti!
  • Vi i "onaj pravi" se zapravo ne svađate nego samo malo žešće raspravljate!!!
  • "Onaj pravi" neće samo trpjeti vašu obitelj nego će mu ona zaista biti draga.
  • "Onaj pravi" znat će cijeniti sitnice koje drugi jednostavno ne primjećuju kod tebe. Katkad će te iznenaditi koje detalje je sve zapamtio s prvog spoja ili nekog zajedničkog odmora ili bilo kojeg trenutka koji ste proveli zajedno (bilo sami ili u nekom društvu).
  • "Onaj pravi" ti je i ljubavnik i najbolji prijatelj!
  • Kada ćeš pogledati svoj život unatrag - shvatit ćete da te je "onaj pravi" uvijek gurao naprijed i pomagao ti da napreduješ.
Eto Marina... Pronađi se među ovih desetak točkica. :)
Petra Doležal od Petra Doležal [Superaktivan] (3.8k bodova)
Odličan odgovor, jako korisno.
Biljana T. od Biljana T. [Superaktivan] (3.0k bodova)
Hvala Vam poštovana.
+13 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka [Megaktivan] (19.7k bodova)
Vezu koja će trajati zauvijek nije lako prepoznati jer unutar nje postoji i hrpa drugih okolnosti koje mogu utjecati. No, ono što se osoba treba zapitati je "Jesam li zaista sretan s njom/njim?". Kako definirati taj izraz "sretan"? Sreća u vezi je ponajprije sigurnost - kada te s partnerom ispunjava osjećaj sigurnosti. Naravno da će uvijek biti uspona i padova, svađe su nešto sasvim normalno (čak i poželjno) za vezu, ali zato je tu velika važnost komunikacije kao ključnog sredstva u vezi. Komunikacija je možda najvažnija sastavnica veze jer kad je ona uvažavajuća i kvalitetna - sve se može riješiti. Isto tako, važno je da seksualni život bude zadovoljen jer je seksualnost važna većini osoba na ovom svijetu i često je razlog prekida i problema u vezi. Ono ključno što se osoba treba zapitati je "Vidim li budućnost s njim/njom?" i obratno. Parovi koji ne razgovaraju i ne spominju budućnost često ni sami ne znaju što žele, a to nije dobar materijal za vezu koja će trajati zauvijek. Partneri trebaju razgovarati žele li imati djecu, gdje žele živjeti i što im je neki životni cilj PRIJE velikih odluka. Ljubav je zaista nešto najljepše, ali često se i ona treba formulirati kako biste vidjeli je li ta veza "ona koja će trajati zauvijek".

Slična pitanja

3 odgovora 817 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.7k pitanja

14.0k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...