Ana Pilato u rubrici Posao od

Kako je raditi za turističku kompaniju Aminess iz Novigrada?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+11 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada ove je godine svojim zaposlenicima osigurala nagradu u ukupnom iznosu od 5.000,00 kuna. Ukratko - prvi dio novčane nagrade u iznosu od 2.000,00 kuna isplaćen je s plaćom za srpanj, drugi dio u iznosu od 2.000,00 kuna isplaćen je s plaćom za kolovoz, a sada će zaposlenici dobiti i treći dio novčane nagrade koji će biti isplaćen s plaćom za rujan u iznosu od 1.000,00 kn.

Ovom stimulativnom nagradom Aminess se svojim zaposlenicima zahvaljuje za uspješnu turističku sezonu i ostvarene rezultate. Nagrađeni su stalni zaposlenici, stalni sezonski radnici i ostali sezonski zaposlenici u svim Aminessovim objektima diljem obale.

„Nakon još jedne izazovne godine, ali i dobre turističke sezone, željeli smo se našim zaposlenicima zahvaliti na predanom radu, trudu i profesionalnosti koje su pokazivali svakoga dana. Zadovoljni zaposlenici su ključ našeg uspjeha i oni su razlog zbog kojeg spremno i snažno dočekujemo sve izazove na sve zahtjevnijem turističkom tržištu. Vjerujemo da im ovakva nagrada dolazi kao poticaj i motiv za daljnji rad te im se ovim putem zahvaljujemo“, izjavila je Marina Perić, Voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

Već po završetku ove turističke sezone Aminess aktivno pokreće kampanju zapošljavanja Posao u Aminessu za narednu turističku sezonu u 2022. godini, te je u potrazi za 1.000 zaposlenika za rad u Aminess hotelima i kampovima duž Jadranske obale.

Turistička kompanija Aminess kontinuirano ulaže u poboljšanje uvjeta svih svojih zaposlenika i to ne samo kroz stimulativna primanja koja se povećavaju iz godine u godinu. Tako je svim zaposlenicima, bez obzira na status radnog odnosa, omogućen i širok izbor edukacija i programa usavršavanja, pa se Aminess ističe i kao idealno mjesto za rad i edukaciju te nudi brojne prilike za napredovanje u karijeri.

O visokoj razini kvalitete uvjeta rada u Aminessu govori i činjenica da se u kompaniju iz godine u godinu vraća velika većina sezonskih zaposlenika.

+9 glasa
Marija Miljević od
odabran od Ana Pilato
 
Najbolji odgovor

Posao u Aminessu - gdje prijateljstvo čini razliku

Aminess traži 1.000 zaposlenika za sljedeću godinu – Ella Dvornik provjerila kakvi se uvjeti nude

Turistička kompanija Aminess predstavila je svoju novu kampanju za zapošljavanje pod sloganom „Posao u Aminessu - gdje prijateljstvo čini razliku“. Glavni protagonisti kampanje su renomirani chef David Skoko i poznata blogerica Ella Dvornik koja se na jedan dan našla u ulozi zaposlenika Aminess hotela i kampova.

Aminess je ove godine među prvim hotelijerskim kućama krenuo u pripremu za sljedeću sezonu, a traže ukupno 1.000 zaposlenika za rad na pozicijama kuhara, pomoćnog kuhara, pizza majstora, mesara, konobara, servira-pomoćnog konobara, barmena, recepcionara i sobarica. Aminess zaposlenicima nudi stimulativnu nagradu u iznosu do 5.000 kuna u samoj špici sezone, te isplatu božićnica do 3.000 kuna i regresa, smještaj u modernom hotelu za zaposlenike, topli obrok te vrhunske programe edukacije pod vodstvom stručnjaka. U Aminessu ističu da se više od polovine sezonskih zaposlenika vraća raditi u njihove objekte, pri čemu se svake godine materijalni uvjeti rada povećavaju. Uz to, Aminess u edukacije svih svojih zaposlenika u 2022. godini planira uložiti gotovo milijun kuna. Kakvi su radni uvjeti u kompaniji uvjerila se osobno i Ella Dvornik, koja je provela dan u ulozi zaposlenice Aminessa.

„Bilo je to jedinstveno iskustvo! Osim što sam imala priliku kuhati s Davidom Skokom, što je bilo baš cool, imala sam priliku upoznati vrijednosti koje njeguju u Aminessu i dojmilo me koliko se zapravo ulaže u građenje dobrih i kvalitetnih odnosa između zaposlenika. U jednom danu sam naučila kuhati nešto novo, upoznala divne ljude i otkrila potpuno novi svijet, gdje sam odmah shvatila da to nije klasično mjesto za rad, nego mjesto na kojem baš želiš biti. Od smještaja u modernom hotelu pa do lokacije, ovdje mi je bilo odlično. Jako mi je drago što mogu na neki način pomoći da Aminess stigne
do svojih budućih zaposlenika“, izjavila je Ella Dvornik.

Dugogodišnji suradnik Aminessa je i chef David Skoko, koji kontinuirano surađuje s Aminess gourmet timom te svoje znanje već godinama prenosi na zaposlenike Aminess hotela i kampova.

„Moja suradnja s Aminessom započela je 2017. godine na projektu 'Aminess Wine & Gourmet Nights' kroz koji smo gostima predstavljali velike mogućnosti lokalnih namirnica kroz vrhunske menije u više sljedova. Na tim gourmet eventima sudjelovali su i neka od najvećih imena regionalne gastronomije, ali i Aminess zaposlenici s kojima surađujem i na edukacijskom projektu 'Aminess Gourmet Lab'. Kroz taj projekt kuhari i konobari Aminessa učili su i kuhali s vrhunskim edukatorima. Prošli smo sva područja od visoke gastronomije do tradicionalne kuhinje, učili o trendovima u gastronomiji i pripremi jednostavnih kreativnih jela od lokalnih namirnica. Sve to u cilju dizanja svijesti o važnosti cjeloživotnog učenja i dizanja kvalitete usluge u Aminess hotelima i kampovima. Zadovoljstvo mi je raditi s mladim kuharima i kuharicama koje žele učiti i pritom vole uživati u onome što rade“, rekao je David Skoko.

Aminess je za svoje zaposlenike pokrenuo i projekt „Aminess ideja“, a riječ je o programu kojim se zaposlenike potiče na davanje prijedloga vezanih uz poboljšanje radnih postupaka te uvođenje novih usluga ili proizvoda, s ciljem pružanja novih doživljaja gostima u svim Aminess objektima. Najbolje ideje potom se nagrađuju novčanom nagradom do 7.000 kuna.

Aminess unutar programa nagrađivanja svakog mjeseca nagrađuje najbolje zaposlenike odjela, mjeseca te bira najboljeg
radnika godine.

Aminess hoteli i kampovi u portfelju imaju hotele, kampove i vile visoke kategorije u:

Smještajne jedinice hotela i kampova mogu ugostiti više od 12.500 gostiju, stoga su sami zaposlenici i njihova edukacija ključni za održavanje visoke razine usluge po kojoj su Aminess hoteli i kampovi poznati među gostima.

+8 glasa
Nino Marić od

Aminessovi kuhari na edukaciji u slovenskom restoranu s Michelinovom zvjezdicom

Tri kuhara iz turističke kompanije Aminess dobila su priliku za razvoj svoje karijere i stručno usavršavanje kulinarskih vještina u Ljubljani. Tamo odrađuju svakodnevno stažiranje u restoranu Breg i restoranu Atelje s Michelinovom zvjezdicom, gdje im je domaćin i mentor renomirani slovenski chef Jorg Zupan.

Tri kuhara, točnije šef kuhinje Veya Hotel by Aminess Goran Matečko, Marko Farac Puc iz konobe Lanterna, Aminess Port9 Resort te Sonja Vimislicky iz novigradskog restorana Half 8 u Ljubljani borave od 1. do 23. prosinca 2021. Tijekom tog perioda boravka u Sloveniji njih će troje, kao ravnopravni članovi kulinarskog tima pod vodstvom kuharskog virtuoza Zupana, u dva restorana proći edukacije iz različitih ugostiteljskih područja uključujući i izradu autorske hrane.

Suradnja s Aminessom traje već tri godine i jako sam zadovoljan s Aminessovim gourmet timom koji od nas uči drugačije koncepte, tehnike i vještine. Ovdje radimo autorsku hranu što znači da sami osmišljavamo recepte, tako da uistinu imaju priliku sudjelovati u stvaranju nekih novih trendova i koncepata. Želja nam je da prođu i iskuse sve, od predjela do deserta, kako bi sa edukacije izašli bogatiji za nova znanja koja će primijeniti u svakodnevnom radu i u daljnjem usavršavanju Aminess gourmet ponude, izjavio je chef Jorg Zupan.

Chef Zupan surađuje s članovima Aminess gourmet tima i na projektu Aminess Wine & Gourmet Nights čiji je čest gost. Domaćin tog projekta je poznati chef David Skoko, a radi se o večerama koje Aminess organizira s ciljem promocije lokalne gastronomije. Uz chefa Skoku i njegove stručne goste, za pripremu večere zaduženi su upravo Aminessovi zaposlenici. Uz spomenuti projekt, Aminessovi zaposlenici priliku za usavršavanjem imaju i zahvaljujući projektu Aminess Gourmet Lab. Riječ je o nizu edukacija koje vode poznati chef Skoko i drugi ugostiteljski stručnjaci. Cilj projekta je educiranje mladih kuhara, konobara, barmena i ostalih članova Aminess gourmet tima.

Izrazito smo ponosni na našu suradnju s chefom Zupanom zahvaljujući kojoj naši zaposlenici već nekoliko godina dobivaju priliku surađivati i učiti od najboljih profesionalaca iz područja ugostiteljstva. Upravo je ta prilika da neki od njih svoju karijeru dodatno razviju gostovanjem u Sloveniji dokaz naše ustrajnosti, vjere i potpore koje pružamo našim ljudima. To im omogućuje učenje novih trendova i tehnika čime kontinuirano podižemo razinu usluge u našim objektima“, zaključuje direktor hrane i pića Aminess hotela i kampova Damir Čekić.

Ovo stažiranje Aminessovim kuharima daje jedinstvenu priliku da dodatno razviju vlastitu karijeru, usavrše odnos prema gostima te si olakšaju buduće izazove svakodnevnog posla. Uz to, iz Slovenije će ponijeti najbolje iskustvo iz prakse, te naučiti trikove i tajne svjetske gastronomije.

Slična pitanja

1 odgovor 536 👀
2 odgovora 378 👀
3 odgovora 1.8k 👀
1 odgovor 691 👀
1 odgovor 311 👀
1 odgovor 2.1k 👀
Ivan Gačić 01.10.2020. pitanje u rubrici Posao od Ivan Gačić
1 odgovor 3.1k 👀
Zoran Jurić 18.09.2020. pitanje u rubrici Posao od Zoran Jurić
2 odgovora 486 👀
1 odgovor 1.5k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...