277 pregleda
Nino Marić u rubrici Posao od Nino Marić (15.8k bodova)

Kako je raditi za Porsche Digital Croatia? Kakvi su oni poslodavac?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Redakcija od Redakcija (146k bodova)
prikazano od Znatko

Već u prvoj godini postojanja Porsche Digital Croatia u TOP 3 najbolja poslodavca

U kategoriji malih tvrtki, Porsche Digital Croatia osvojio je i nagradu za najbolje plasiranu novu tvrtku

Samo godinu dana od osnivanja, Porsche Digital Croatia proglašen je u top 3 Najbolja poslodavca u 2021. godini. Kompanija je zauzela visoko drugo mjesto u kategoriji malih tvrtki, a od svih tvrtki koje su prvi puta sudjelovale u istraživanju, Porsche Digital Croatia ostvario je najbolji rezultat i tako dobio Best new entry priznanje.

Nagrade dodjeljuje portal Moj posao, temeljem ocjene zadovoljstva zaposlenika koji anonimno pristupaju istraživanju, a svečana dodjela održala se u sklopu Liderove konferencije ”Autentična organizacija”.

Porsche Digital Croatia u rujnu 2020. godine osnovali su Infinum, vodeća hrvatska tvrtka za razvoj i dizajn digitalnih proizvoda, te digitalna podružnica njemačkog proizvođača sportskih automobila, Porsche Digital. Tvrtka je u prvoj godini narasla sa sedam zaposlenika na više od 40 stručnjaka koji iz Hrvatske rade na zanimljivim globalnim projektima za Porsche.

“Osvojiti dvije nagrade u prvoj godini sudjelovanja u Istraživanju zadovoljstva zaposlenika ogromno je postignuće. Kako smo osnovani usred pandemije, jedan od velikih izazova bio je razviti poticajno radno okruženje u kojem ljudi mogu raditi na zanimljivim projektima i u tome naći smisao, ali ujedno se i dobro osjećati na poslu. Drago nam je što su zaposlenici ocijenili međuljudske odnose, osobni rast i razvoj, komunikaciju i radne uvjete u Porsche Digital Croatia izvrsnima. Često i od novih kolega čujemo kako su ih upravo ove stvari najviše oduševile prilikom dolaska u firmu”, izjavila je Nives Božić, HR managerica u PD Croatia, dodajući kako im je ovo priznanje još draže jer dolazi od samih zaposlenika i to u prvoj godini postojanja kompanije.

Tim u Porsche Digital Croatia čine stručnjaci za dizajn i razvoj softvera, obradu podataka, umjetnu inteligenciju i strojno učenje, a u zagrebačkom razvojnom centru rade na digitalnim proizvodima koji su orijentirani na unaprjeđenje procesa unutar Porschea i poboljšanje korisničkog iskustva.

“Unutar godinu dana uspjeli smo osnovati više timova koji svojim znanjem i vještinama doprinose vrijednostima koje Porsche daje svojim korisnicima. Tako tim iz PD Croatia analizira i obrađuje podatke iz Porsche vozila s ciljem dobivanja vrijednih saznanja koja će pomoći u unaprijeđenju vozačkog iskustva, optimizaciji sustava, ali i donošenju strateških odluka. Drugi zanimljivi projekti su mobilna aplikacija My Porsche koja kupcima omogućava praćenje raznih karakteristika automobila, poput potrošnje ili punjenja, te online platforma za kratkoročni i dugoročni najam Porsche automobila. Radimo u multidisciplinarnim timovima jer mješoviti timovi vode do inovacija, novih ideja i boljeg razumijevanja tržišta. Već u prvih godinu dana zagrebački ured dao je značajan doprinos Porsche ekosustavu, a u budućnosti nas čekaju novi uzbudljivi projekti, zbog čega aktivno tražimo buduće kolege koji bi se pridružili timu” komentirao je Ivan Bello, Head of Service Delivery, najavljujući kako PD Croatia u narednih godinu dana namjerava proširiti tim za još 50-ak stručnjaka.

Slična pitanja

2 odgovora
Nino Marić 15.02.2022. pitanje u rubrici Posao od Nino Marić (15.8k bodova)
1 odgovor
Nino Marić 22.02.2022. pitanje u rubrici Posao od Nino Marić (15.8k bodova)
3 odgovora
Ana Pilato 30.09.2021. pitanje u rubrici Posao od Ana Pilato (7.9k bodova)
1 odgovor
Matej Tolić 30.06.2014. pitanje u rubrici Posao od Matej Tolić (4.8k bodova)
3 odgovora
Marina Božan 25.09.2016. pitanje u rubrici Posao od Marina Božan (4.5k bodova)
1 odgovor
Ivana Basar 12.09.2020. pitanje u rubrici Posao od Ivana Basar (3.9k bodova)
Znatko medijski pokriva

Data Science Conference Adria 23

DSC ADRIA 23

Pripremite se za najinovativniju AI konferenciju godine u Adrija regiji!

online, 16. 5. 2023.
Zagreb, 17. i 18. 5. 2023.
Rijeka, 19. 5. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

ST.ART UP 2023

ST.ART UP 2023

& GAME CHANGER AWARDS

Zagreb, 24. - 27. 5. 2023.
Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.9k pitanja

17.3k odgovora

4.5k komentara

1.4k korisnika

...