86 pregleda
Marina Baričanec u rubrici Hrana i piće od Marina Baričanec [Superaktivan] (4.0k bodova)

Koji koktel je pobijedio na natjecanju "Next big thing" u organizaciji Monkey 47 gin i Hilton grupacije?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija [Turboaktivan] (37.9k bodova)
uređen od Redakcija

Povodom predstavljanja pobjedničkog koktela natjecanja "Next big thing", kojeg su organizirali Monkey 47 gin i Hilton grupacija, održan je Funky Monkey Jungle Tour. Na digitalno natjecanje bilo je prijavljeno preko 400 koktela, a pobjedu je odnijela mlada i talentirana barmenica Andrea Volajova iz Hilton Prag, koja je osmislila koktel Simia Sour, inspiriran krhkim ekosustavom prašume i ugroženim vrstama divljih životinja. Njezin pobjednički recept temeljio se na dry gin Monkey 47 Schwarzwald te sokom od limuna i brusnice za dodatnu 'svježinu' i stvaranje 'savršenog kiselog okusa', a kao točka na i savršeno je poslužio egg white.

Koktel Simia Sour

Koktel Simia Sour će se posluživati ​​u 350 hotela Hilton u 29 zemalja. No, samo 7 europskih zemalja dobilo je priliku ugostiti svečanu proslavu predstavljanja Simia Sour koktela kao noviteta u ponudi, među kojima i Hrvatska, odnosno riječki Hilton. 

Funky Monkey Jungle Tour je održan sinoć i to u spektakularnom okruženju Hiltonovog najnovijeg vrhunskog resorta Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, smještenog između šarmantne Opatije i dinamične Rijeke, te okruženog planinskim vrhuncima i tirkizno plavim morem. Posebno za tu prigodu, jedan od barova riječkog Hiltona pretvoren je u pravu džunglu, s više od stotinjak velikih biljki, od kojih su se isticale impresivne viseće lijane. Ovaj događaj nisu propustili brojni poznati Riječani, kao i njihovi gosti, među kojima su bili Ella Dvornik Pearce, Danijela Gračan, Lana Gržetić, Iva Berišić i mnogi drugi.

Kakav je Monkey 47 gin?

Cilj natjecanja bio je slavlje ugodnih trenutaka te stvaranje pozitivnih i nezaboravnih uspomena, a upravo za takve trenutke namijenjen je Monkey 47 gin. Idealan je izbor za one koji uživaju u svim blagodatima života tj. za iskonske hedoniste i one koji to tek postaju. 

Monkey 47 je gin autentičnog okusa, serijski destiliran i ručno rađen. Sada već kultni status može zahvaliti svom autentičnom okusu, odličnoj priči te samom dizajnu. Sastoji se od čak 47 vrsta začinskog bilja, među kojima su cvjetovi akacije, korijeni anđelike, listovi kupine, brusnice i smrekove bobice iz Schwarzwalda, dok su u potrazi za mediteranskim borovicama njegovi kreatori završili upravo u Hrvatskoj, točnije u Lici. Barmeni, poznavatelji i ljubitelji gina cijene složenost i iznimnu harmoniju ovog gina. Svih 47 biljaka ručno je brano te je obrađeno u iznimno mekoj izvorskoj vodi Schwarzwalda. Upravo ova kombinacija proizvodnje pruža izvanredan okus i kvalitetu.

Slična pitanja

1 odgovor 7.6k pregleda
2 odgovora 355 pregleda
2 odgovora 204 pregleda
1 odgovor 1.4k pregleda


Future in Compliance

Role of GDPR and Compliance in Business

online, 27. svibnja 2022.
Kupi ulaznicu!

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.1k pitanja

13.2k odgovora

2.7k komentara

1.3k korisnika

...