Kako znati što polaznicima stvara najveću vrijednost kod edukacija i što su voljni platiti?

28 pregleda
Web::Edukacija 11.10. pitanje u rubrici Obrazovanje od Web::Edukacija [Superaktivan] (3,011 bodova)

Kako znati što polaznicima stvara najveću vrijednost kod edukacija i što su voljni platiti?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Katarina Muzica 12.10. odgovor od Katarina Muzica [Proaktivan] (521 bodova)
To je najbolje saznati direktno kroz komunikaciju sa zainteresiranim osobama, ili kroz ankete i upitnike prije početka edukacije sa pitanjima što očekuju od edukacije te na kraju jesu li bili zadovoljni i što bi promijenili/izbacili/ubacili. Bitno je da se polaznici na kraju ne osjećaju prevareno, odnosno da je sadržaj edukacije jasno definiran kroz primjerice ciljeve učenja. Najvažnije je sve dobro iskomunicirati i prvenstveno pružiti polaznicima priliku da postavljaju što više pitanja kako bi se sve nedoumice razrješile.
+5 glasa
Višnja Željeznjak 14.10. odgovor od Višnja Željeznjak [Superaktivan] (1,409 bodova)

Kako bismo saznali za što su ljudi spremni izdvojiti novac, dobar način je pokrenuti eksperiment. Započnite s ljudima koje poznajete i za koje mislite da će im edukacija dobro doći i za koje znate da će vam dati iskrenu povratnu informaciju, bez zadrške. Iskoristite svoju mailing listu i društvene mreže kako biste testirali interes za edukacijom. 

Uvijek je važno odrediti cijenu da bismo dobili uvid koliko te iste edukacije vrijede. Besplatne edukacije kod eksperimentiranja mogu odašiljati krive informacije i neće dati stvarnu sliku da li bi netko te edukacije stvarno platio. Također je važno pričati s ljudima i pitati za povratnu informaciju jer na taj način možete poboljšati i unaprijediti svoje edukacije.

Zašto i kako kreirati edukacije kao eksperimente | Eduza Show #19 UŽIVO

 

Višnja Željeznjak,

Pokretačica Eduze - baze poslovnih edukacija

www.eduza.h

Slična pitanja

Naslovnica (klik na glavni Znatkov logo) sada nudi ZANIMLJIVA pitanja s puno odgovora, a opcija "NOVO!" u gornjem glavnom izborniku NEDAVNA pitanja i odgovore.

Gdje pratiti Znatka?

...