Kakav Vam se čini glumac Alec Baldwin kao privatna osoba?

30 pregleda
Marina Baričanec 19.11. pitanje u rubrici Filmovi i serije od Marina Baričanec [Superaktivan] (2,569 bodova)
Prema onome što pročitate... Kakav Vam se čini glumac Alec Baldwin kao privatna osoba? Ne poslovno niti kako glumi.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Kristina Buljan prije 5 dana odgovor od Kristina Buljan [Aktivan] (226 bodova)

Alec Baldwin jedan je od najpoznatijih glumaca američkog Hollywooda. Glumio je u mnogo filmova u kojima je znatno ostavio svoj trag te je vrlo brzo posato miljenik mnogih filmoljubaca. Kao privatna osoba, prema raznim izvorima, Alec Baldwin je dobar, velikodušan i suosjećan. Ali nakon nedavne tragedije koja se dogodila na snimanju filma ''Rust'' u kojoj je Alec slučajnom tragičnošću usmrtio kinematografkinju filma s rekvizitom pištolja, povukao se iz javnosti. Naravno, povukao se iz razloga što nije mogao vjerovati da je to što se dogodilo istina i da na dostojan način i pokaže poštovanje prema svojoj kolegici, kao što bi i mnogi od nas napravili. Dakako, treba uzeti u obzir da je živjeti pod povećalom javnosti uistinu teško te da mnogi glumci budu prikazani u lošem svjetlu nakon lošeg trenutka slabosti i da javnost momentalno stvara drukčiju mentalnu sliku o njima, a to se desilo s Alecom kada je prošao period u kojem se rastavljao od svoje bivše žene. Ali, s vremenom i zahvaljujući svojim vjernim obožavateljima, zadržao je status dobročinitelja i osobe koja brine za druge, a osoba koja je loša ne može biti tako voljena od strane javnosti.

0 glasa
Mia prije 3 sati odgovor od Mia [Aktivan] (435 bodova)
Alec Baldwina u ovoj godini nažalost veže  tragična situacija koja se nesretnim slučajem dogodila na sceni, no je li ga to čini manjim dobrim glumcem ili  mu je  popularnost pala. To su naime druge teme. Po mom mišljenju smatram da je Alec Baldwin odličan glumac ne gledajući na njegov život i agresije prema paparazzima.

Film u kojem je odlično glumio je 'Ghosts of Mississippi'  gdje su mu glumačke kolege James Wood i Whoopi Goldberg. U filmu je riječ gdje Myrlie (Whoopi Goldberg) udovica Medgara Evansa zajedno s pomoćnikom okružnog tužitelja Bobby DeLaughterom sudjeluju u  borbi  da steknu pravdu.Odnosno  da Byrona De Beckwitha (James Wood)privredu pravdi koji je počinio atentat na muža od Myrlie.Jako ozbiljan film gdje se može jasno vidjeti odlična gluma Aleca Baldwina pošto ga se najviše pamti iz stikoma '30 rock'.

Slična pitanja

1 odgovor 89 pregleda
2 odgovora 198 pregleda
5 odgovora 323 pregleda
1 odgovor 691 pregleda
1 odgovor 135 pregleda
1 odgovor 289 pregleda

NOVI ZNATKOV STRUČNI INTERVJU

Marcel Majsan

Marcel Majsan

Udruga eCommerce Hrvatska

E-commerce / Web trgovine

[ Vidi sve intervjue ]
Povećan broj mjesta na TOP10 listi koji se nagrađuju!

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

6,946 pitanja

11,449 odgovora

2,108 komentara

1,163 korisnika

...