150 pregleda
Ivan Gačić u rubrici Stanovanje od Ivan Gačić [Ekstraktivan] (7.0k bodova)
Morski grad, glavni u županiji, mediteranska klima, priroda, more... Ima li potencijala preseliti se živjeti i raditi u Šibenik? Doći iz većeg kontinentalnog grada kao što su Osijek ili Zagreb ili Karlovac... i živjeti u Šibeniku?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Tamara Mađer od Tamara Mađer [Ekstraktivan] (6.9k bodova)

Tijekom posljednjih nekoliko godina, grad doživljava pravi turistički procvat zahvaljujući bogatoj povijesti, nevjerojatnim prirodnim znamenitostima u blizini i kulturnom nasljeđu koje je prepoznato na svjetskoj razini.

Šibenik nije pretjerano velik grad, ali oni koji u njemu žive zaista se mogu smatrati sretnim jer uživaju u svim blagodatima mediteranskog života. 

Šibenik broji ni manje ni više nego 16 gradskih četvrti. Jadrija, primjerice ima fantastičnu plažu, a Zablaće je odmah do poznatog hotelskog naselja Solaris. Režine su dio grada idealan za shopping, Vidici su najgušće naseljeni kvart u gradu, Mandalina također ima predivnu uvalu, a tu su još i ostala naselja, svako sa svojim posebnostima. 

Baldekin je najveći kvart u Šibeniku, a mnogi će reći i da je "najšibenskiji". Ovaj dio grada prepun je života i događanja pa Vam ovdje nikad neće biti dosadno. Ako tražite stan u Šibeniku s pogledom na grad i more u ovom dijelu Šibenika možete naći upravo to, s pregršt svjetla i pristojnom kvadraturom. 

Svakako se isplati pogledati!smiley

Slična pitanja

1 odgovor 146 pregleda
1 odgovor 119 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.5k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...