Ivan Gačić u rubrici Stanovanje od
Morski grad, glavni u županiji, mediteranska klima, priroda, more... Ima li potencijala preseliti se živjeti i raditi u Šibenik? Doći iz većeg kontinentalnog grada kao što su Osijek ili Zagreb ili Karlovac... i živjeti u Šibeniku?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Tamara Mađer od

Tijekom posljednjih nekoliko godina, grad doživljava pravi turistički procvat zahvaljujući bogatoj povijesti, nevjerojatnim prirodnim znamenitostima u blizini i kulturnom nasljeđu koje je prepoznato na svjetskoj razini.

Šibenik nije pretjerano velik grad, ali oni koji u njemu žive zaista se mogu smatrati sretnim jer uživaju u svim blagodatima mediteranskog života. 

Šibenik broji ni manje ni više nego 16 gradskih četvrti. Jadrija, primjerice ima fantastičnu plažu, a Zablaće je odmah do poznatog hotelskog naselja Solaris. Režine su dio grada idealan za shopping, Vidici su najgušće naseljeni kvart u gradu, Mandalina također ima predivnu uvalu, a tu su još i ostala naselja, svako sa svojim posebnostima. 

Baldekin je najveći kvart u Šibeniku, a mnogi će reći i da je "najšibenskiji". Ovaj dio grada prepun je života i događanja pa Vam ovdje nikad neće biti dosadno. Ako tražite stan u Šibeniku s pogledom na grad i more u ovom dijelu Šibenika možete naći upravo to, s pregršt svjetla i pristojnom kvadraturom. 

Svakako se isplati pogledati!smiley

Slična pitanja

1 odgovor 1.9k 👀
Ivan Gačić 11.02.2022. pitanje u rubrici Stanovanje od Ivan Gačić
4 odgovora 1.0k 👀
8 odgovora 1.6k 👀
9 odgovora 1.2k 👀
1 odgovor 751 👀
Ivan Gačić 20.12.2021. pitanje u rubrici Stanovanje od Ivan Gačić
4 odgovora 1.0k 👀
1 odgovor 1.3k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...