Ana Pilato u rubrici Stanovanje od

Preporučate li Xiaomi Smart Air Purifier - serije 4? Što kažu recenzije i iskustva kako pročišćava zrak i da li se uz njega nestaje vlaga u stanu?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Čemu služi Xiaomi (Mi) Smart Air Fryer 3.5L?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Danas je Xiaomi predstavio potpunu novu seriju pročišćivača zraka Xiaomi Smart Air Purifier 4, s početnom cijenom već od 199 USD.

Dišite čisto, dišite zdravo: Xiaomi Smart Air Purifier serije 4

Slaveći više od 16 milijuna isporuka diljem svijeta*, Xiaomi je danas nadogradio svoju nadaleko hvaljenu seriju Xiaomi Smart Air Purifier s tri nova uređaja:

  1. Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro
  2. Xiaomi Smart Air Purifier 4
  3. Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite

Potpuno nova serija ljubiteljima Xiaomi-ja nudi unutarnje zračno okruženje koje je zdravije, čišće i s manje alergena tijekom cijele godine, s opcijama za različite kućne prostore i obiteljske potrebe.

Najbolja verzija, Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro, ima sustav filtracije 3-u-1 koji kombinira tehnologije elektrostatičkog naboja i mehaničke filtracije kako bi uhvatio 99,97% onečišćujućih tvari u zraku veličine i do 0,3 mikrona**. Bilo da se radi o peruti kućnih ljubimaca, pamučnim vlaknima ili drugim zagađivačima, Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro će raditi savršeno.

Kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost filtracije, Pro model iznova integrira senzore PM2,5 i PM10 za precizno otkrivanje čestica različitih veličina koje se mogu udahnuti. Dodan je ionizator koji pomaže u hvatanju plutajućih zagađivača. Uz to, Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro nudi 500 m3/h PCADR i 185 m3/h FCADR, što znači da može u potpunosti pročistiti zrak dnevnog boravka od 40 m2 svakih 15 minuta.

Uz moćne performanse filtriranja, Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro nudi i znatno poboljšano korisničko iskustvo. Elegantan dizajn i tih način rada noću osiguravaju da se savršeno uklopi u moderne domove i život korisnika. Kristalno jasan OLED zaslon osjetljiv na dodir omogućuje brzi pregled statistike AQI, temperature i vlažnosti na prvi pogled i brze prilagodbe u svega par dodira. Korisnici također mogu daljinski upravljati uređajem koristeći aplikaciju Xiaomi Home, bez napora zakazati rutine i pravila pročišćavanja, postaviti automatizaciju s drugim IoT uređajima, pregledati status korištenja filtera i još mnogo toga. Glasovne naredbe također su podržane uz Google Assistant i Amazon Alexa***.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro, 4 i 4 Lite bit će dostupni putem Xiaomijevih službenih prodajnih kanala po preporučenim maloprodajnim cijenama od 399, 299 i 199 USD.

___
* Izvor: Xiaomi Data Center, od četvrtog kvartala 2021.
** Svi podaci kineske institucije za ispitivanje i inspekciju kućanskih električnih uređaja.
*** Zahtijeva dodatne uređaje za glasovnu kontrolu s podržanim Google Assistantom i Amazon Alexa.

Redakcija od
prikazano od Znatko
Dišite čisto, dišite zdravo: Xiaomi Smart Air Purifier serije 4

- Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro = 1.999 kn
- Xiaomi Smart Air Purifier 4 = 1.699 kn.‌

Slična pitanja

2 odgovora 480 👀
2 odgovora 436 👀
1 odgovor 647 👀
2 odgovora 2.1k 👀
1 odgovor 1.5k 👀
2 odgovora 709 👀
Ivan Gačić 04.11.2021. pitanje u rubrici Stanovanje od Ivan Gačić
1 odgovor 225 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...