Nino Marić u rubrici Odnosi i veze od Nino Marić

Kako romantično iznenaditi svoju bolju polovicu na Dan zaljubljenih - na Valentinovo?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+14 glasa
Lucija Radić od Lucija Radić
odabran od Nino Marić
 
Najbolji odgovor
Mozda neka večera a mozda bi bilo bolje da ju sam smislis da sam skuhas nes i tako jos bolje iznenadiš onak upališ neke mirisne svijeće latice to je lijepo mozes ako ste duze u vezi odvest ju na neko putovanje nemora bit negdje daleko mozes joj naravno kupiti ruze i cokolade to je uvijek top mozes joj kupiti parfem i to je lijepo a mozete otici i u kino i kazaliste ili ako je lijep dan na piknik negdje ima stvarno puno lijepih mjesta di mozes otici samo je bitno da je prava osoba pored tebe.
+5 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Ovog Valentinova iznenadite svoju bolju polovicu romantičnom jutarnjom kavom

Izrazite svoju ljubav uz nove Nespresso okuse

Priznajte, romantična jutra u dvoje (koja se često pretvore u izležavanja do podneva) najbolji su počeci dana, posebice kada je Valentinovo u pitanju. Kako ove godine dan ljubavi pada na ponedjeljak, rijetki sretnici moći će si dopustiti ovaj scenarij, no to ne znači da i vi ne možete iznenaditi svoju bolju polovicu. Što kažete na to da ovog Valentinova partnera ili partnericu iznenadite romantičnom jutarnjom kavom u krevetu? Kava će vašu sobu ispuniti opojnim mirisima, a oboma će vam dati energiju za svima nam ''najdraži'' dan u tjednu - ponedjeljak. Romantične večere su ipak nešto što se za Valentinovo očekuje, zar ne?

Imajući na umu one koji uvijek pronalaze nove načine da iznenade svoje voljene, Nespresso je ove romantične veljače lansiaro limitiranu seriju Nicaragua La Cumplida Refinada. Ova kava je dio asortimana Master Origins koji čine kave s jedinstvenim porijeklom iz cijeloga svijeta, pružajući iskonskim ljubiteljima kave priliku da iskuse svjetske okuse iz udobnosti svojeg doma. Karakteristične arome nisu povezane samo sa zemljama porijekla, već i sa specifičnim načinima prerade zrna kave u lokalnim zajednicama.

Ako partneru ili partnerici želite pružiti samo najbolje od kave, odaberite Nicaragua La Cumplida Refinada okuse. Zbog izuzetne klime i uvjeta uzgoja, male farme u Nikaragvi poznate su po ograničenim količinama kave koju uzgajaju lokalni vješti majstori. Kada pažljivo ručno uberu zrele trešnje kave, lokalni farmeri i Nespresso stručnjaci dodaju im prirodne kvasce i ostavljaju ih da fermentiraju 72 sata, nakon čega ova rijetka zrna kave dobivaju sladak i lagan profil koji pršti divljim voćnim notama.

Zbog toga uz ovu liniju možete očekivati neočekivano, za razliku od vaše bolje polovice koja neće ni slutiti romantičnu jutarnju kavu. Razbudite njega ili nju nježnim notama kandirane višnje i nara i zajedno uživajte u kavi premium kvalitete. Za punu aromatičnost Master Origin Nicaragua La Cumplida Refinada linije Nespresso stručnjaci preporučuju da ju pripremite kao crnu kavu - u Espresso (40 ml) ili Lungo (110 ml) varijanti. Poslužite neodoljive okuse u vašim omiljenim šalicama, na pladanj dodajte nešto slatko i uživajte u zajedničkim jutarnjim trenucima ispunjenim nježnim Nespresso okusima.

A za one koji ipak žele prirediti nešto veće iznenađenje, tu su Nespresso aparati kao idealan poklon za Valentinovo. Povodom dana ljubavi, svi Nespresso aparati za kavu, uz kupnju određenog broja kapsula, dostupni su po cijeni od 590 kuna.

Ako smo vas zaintrigirali, posjetite Nespresso web shop ili Boutique u Ilici 19 u Zagrebu te u zagrebačkom Arena Centru.

+5 glasa
Marija Hojsak od Marija Hojsak

Ljubav je ono stanje u kojem je sreća druge osobe bitna za vašu vlastitu. 

- Robert A. Heinlein

S obzirom na to da se bliži dan zaljubljenih, mnogi će poželjeti iznenaditi svoje bolje polovice nečim posebnim i romantičnim. Mislim da se taj dan najbolje držati jednostavnosti i zajedno provesti taj dan

DAN ZALJUBLJENIH: Ove činjenice o Valentinovu sigurno niste znali /  Zagorje.com

Mislite na ono što druga osoba voli i odlučite želite li joj nešto darovati ili ćete se zajedno nekamo izvesti. 

Evo nekoliko ideja

  • odlazak u kino
  • neka sitnica - košara slatkiša, nešto što partner voli, buket ruža
  • movie night kod kuće
  • večera koju pravite zajedno
  • odlazak nekamo na jednodnevni izlet
  • cijeli dan u pidžamama

Najvažnije je da na taj dan uživate jedan s drugim i da si nekom sitnicom pokažete koliko vam je stalo jedno do drugoga i koliko si značite. 

Slična pitanja

6 odgovora 621 👀
4 odgovora 342 👀
5 odgovora 695 👀
9 odgovora 848 👀
5 odgovora 5.5k 👀
6 odgovora 651 👀
6 odgovora 1.7k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...