95 pregleda
Nino Marić u rubrici Stanovanje od Nino Marić (15.5k bodova)

Koje sredstvo za dezinfekciju protiv virusa i bakterija preporučate za kupiti?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako napraviti domaći dezinficijens?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija (114k bodova)
prikazano od Znatko

Konačno možete biti mirni – na hrvatsko tržište je došla linija dezinfekcijskih proizvoda koja pruža sigurnu i dugotrajnu zaštitu

Proizvodi Fine Guard napravljeni su bez toksina i alkohola te su sigurni za djecu i korištenje blizu hrane

Na hrvatsko tržište stigli su proizvodi za zaštitu od štetnih mikroorganizama koji pružaju 99,9% zaštitu od virusa i bakterija a pritom ne štete na nijedan način kožu ili osjetljive površine – Fine Guard dezinficijensi napravljeni su na bazi vode bez toksina i alkohola, sigurni su za djecu i korištenje u blizini hrane, a pritom nude dugotrajnu zaštitu, što znači da ih koristite rjeđe i na taj način štedite.

Vodeći proizvođač higijenskih proizvoda, prisutan u 80 svjetskih zemalja, Fine Hygienic Holding (FHH), predstavio je tri revolucionarna proizvoda brenda Fine Guard - Fine Guard PureHands sredstvo za dezinfekciju ruku koje uz samo jednu primjenu jamči 24-satnu zaštitu od virusa i bakterija, Fine Guard PureSurfaces koji osigurava 21 dan zaštite na površinama, dok Fine Guard FabricBooster sprej pruža 48-satnu zaštitu na svim vrstama tkanina.

Svi Fine Guard dezinficijensi koriste inovativnu i patentiranu Zoono tehnologiju koja osigurava dugotrajnu zaštitu od mikroba jednako učinkovitu na koži, površinama i tekstilu. Proizvodi su testirani u 140 laboratorija diljem svijeta (uključujući testove na koronavirus) te su izrađeni u partnerstvu sa Zoonom, renomiranim međunarodnim brendom koji razvija, proizvodi i distribuira niz dokazanih, dugotrajnih i ekološki prihvatljivih antimikrobnih rješenja.

U Fine Hygienic Holdingu svoju odgovornost prema našim zajednicama i širem društvu shvaćamo vrlo ozbiljno, a Fine Guard linija proizvoda još je jedna linija obrane koju pružamo u ovim izazovnim vremenima. Mnogi dezinficijensi koji postoje na tržištu prestaju djelovati svega nekoliko minuta nakon primjene, dok korištenjem naših proizvoda možete svojoj obitelji osigurati duži osjećaj mira te sigurnost i zaštitu“, naglasio je James Michael Lafferty, izvršni direktor FHH.

Za razliku od drugih proizvoda, dezinficijens za ruke Fine Guard PureHands u samo jednom nanošenju jamči 24-satnu zaštitu od bakterija i virusa, čak i nakon pranja i sušenja ruku, ne sadrži alkohol ni toksine što ga čini idealnim za sve vrste kože (uključujući osjetljivu i dječju kožu). S obzirom na jedinstvenu formulu Fine Guard PureHands pjena nosi oznaku US FDA (odobrenje Američke agencije za hranu i lijekove).

Fine Guard PureSurfaces je sredstvo za dezinfekciju koje uz jednu primjenu osigurava tri tjedna zaštite od bakterija i virusa na svim površinama, a pritom čišćenje vodom ili drugim sredstvima za čišćenje neće smanjiti učinkovitost zaštite. Znanstvena istraživanja dokazuju da ovaj ekološki prihvatljiv proizvod koji ne sadrži alkohol uspješno uništava 99,9 % svih poznatih patogenih mikroorganizama, a zbog svoje blage i netoksične formule može se koristiti čak i u blizini hrane.

Uz klinički testirani sprej koji ne sadrži alkohol, Fine Guard FabricBooster, tekstil će biti potpuno zaštićen od bakterija i virusa tijekom 48 sati. Siguran za zdravlje ljudi, proizvod je idealan za dezinfekciju odjeće, zavjesa, tepiha i drugih tkanina bez obzira na boju i sastav.

  • Ovi iznimno učinkoviti i sigurni dezinficijensi dostupni su u trgovinama BIPA i KONZUM u Zagrebu.

Slična pitanja

1 odgovor
Zoran Jurić 11.12.2020. pitanje u rubrici Zdravlje i medicina od Zoran Jurić (8.5k bodova)
1 odgovor
Ivana B. 08.09.2020. pitanje u rubrici Zdravlje i medicina od Ivana B. (3.9k bodova)
1 odgovor
Lovro Gorup 27.09.2020. pitanje u rubrici Zdravlje i medicina od Lovro Gorup (4.4k bodova)
1 odgovor
Nino Marić 18.02.2022. pitanje u rubrici Poslovanje od Nino Marić (15.5k bodova)
3 odgovora
Ružica Perić 26.06.2021. pitanje u rubrici Kupovina od Ružica Perić (16.5k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.0k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...