Nino Marić u rubrici Kozmetika i estetika od

Gdje u Splitu kupiti naočale VAVA? (omiljeni berlinski brend naočala)

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Oculto je jedina optika u Splitu koja će vam trebati - grad je dobio dizajnerski vibe urbanih europskih metropola

Na otvorenje stigao Pedro Da Silva, osnivač brenda VAVA i sinonim za premium art naočale koje zrače berlinskim undergroundom

U Splitu je na Trgu braće Radić – Voćni trg, otvorena optika Oculto i time je Split dobio novo hit dizajn mjesto kakva su karakteristična za brojne europske metropole. Premium dizajnerski brendovi s modelima rađenim u malim serijama, personalizirani pristup i kompletna oftalmološka usluga, čine okosnicu rada ove nedavno otvorene optike. Oculto u Splitu se tako pridružio optikama u Zagrebi i Ljubljani te na obalu donio limitirane kolekcije ekskluzivnih svjetskih art brendova naočala. Na druženju održanom 4. ožujka 2022. godine povodom otvorenja prisustvovao je i Pedro Da Silva, osnivač brenda VAVA - omiljenog berlinskog brenda naočala koji je postao sinonim za spoj art dizajna s primjesom techno-a i underground-a.

Naočale kao statement komad

Svjetske i europske prijestolnice mode poput New Yorka, Tokija, Londona, Pariza i Berlina vrve specifičnim i naveliko prepoznatim concept store-ovima u kojima se vole gubiti svi ljubitelji mode i dizajna. Umjetnost je odavno prešla sa zidova galerija u našu svakodnevicu, a upravo su veliki gradovi i urbani način života ljudi u njima vječna inspiracija umjetnicima i dizajnerima. Kada se sve te činjenice spoje u jedno, sve u našoj svakodnevici ima potencijal postati naš statement komad. Tako je i s naočalama. Upravo u optici Oculto možete pronaći neke od najboljih svjetskih brendova, njihove premium i limited edition kolekcije te tako svoju odvažnost izraziti kroz okvire. Potražite neke od ručno rađenih kolekcija koje se u cijelom svijetu nalaze u tek pedeset primjeraka. Neki od premium brendova koje možete potražiti u Oculto optikama su Rigards, VAVA, Anna-Karin Karlsson, Masahiromaruyama, Jacque Marie MageSabine Be, Götti, Wissing, Anne&Valentin, Kuboraum, Theo, Moscot, Cutler&Gross, For Art's Sake, Krewe, Andy Wolf, Garrett Leight, Mykita, Oliver Peoples, kao i najnoviji modeli iz kolekcije Celine i Loewe, pa su stuga iz Oculta izjavili:

Na našim policama možete pronaći modele kojih postoji tek nekoliko u cijelom svijetu. Limitirane ručno rađene kolekcije najboljih svjetskih dizajnera prepoznat će ljubitelji mode i dizajna. Osim toga u našim poliklinikama nudimo kompletnu oftalmološku uslugu uz profesionalan pristup i vrhunsku opremu. Drago nam je da smo otvorili optiku ovdje u Splitu jer je gradu upravo to nedostajalo.”

Techno, dizajn i naočale

Druženju povodom otvorenja prisustvovao je i omiljeni portugalski dizajner Pedro Da Silva, DJ i vlasnik berlinskog underground brenda naočala VAVA te je ovom prilikom izjavio:

Nisam mogao pronaći naočale koje mi se sviđaju i jednostavno sam odlučio da želim dizajnirati svoje. One su inspirirane glazbom, undergroundom i umjetnošću u njezinom surovom obliku. Ja dolazim iz glazbene techno priče gdje je dizajn važan dio identiteta i smatram kako upravo i naočale mogu definitivno biti izraz našeg stava i taj statement komad kojim ćete s tako malo reći toliko puno.”

Neke od njegovih precool high-tech modela možete pronaći upravo u Oculto optikama.

Jedina optika u Splitu koja će vam trebati

Osim što optika Oculto nudi naočale i brendove koje ne možete pronaći nigdje druge, nudi vam kompletnu uslugu s čak dvije otvorene ordinacije, čime je na jednom mjestu utjelovljena kompletna briga za zdravlje očiju:

  1. optometristička
  2. oftalmološka

Obje su opremljene najsuvremenijom oftalmološkom Zeiss opremom, a u njima rade vrhunski stručnjaci oftalmolozi i optometristi. Uz sve to personalizirani profesionalni pristup bit će samo točka na i i razlog zašto će Oculto postati jedina optika u Splitu koju ćete trebati.

Optika Oculto posljednjih je šesnaest godina sinonim za zdravlje očiju, kvalitetne dioptrijske i sunčane okvire. Optike u Zagrebu (Gundulićeva 5) i u Ljubljani (Trubarjeva 24) postale su nezaobilazne destinacije svima koji cijene premium, drugačiji, slobodniji i odvažniji pristup umjetnosti i dizajnu u svakodnevnom životu. Otvaranjem poslovnice u Splitu ista ta art dizajn revolucija stigla je na hrvatsku obalu.

Više o optici Oculto saznajte ovdje.

Slična pitanja

1 odgovor 181 👀
Stjepan Turniški 30.08.2022. pitanje u rubrici Zabava od Stjepan Turniški
2 odgovora 633 👀
2 odgovora 431 👀
1 odgovor 352 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...