Nino Marić u rubrici Priroda od

Kako 'dm-drogerie markt' doprinosi zaštiti okoliša i prirode?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Natječaj dm-a {ZAJEDNO} za zelene ideje

dm će podržati projekte koji doprinose zaštiti okoliša i prirode

U ponedjeljak, 11. travnja 2022, dm je otvorio natječaj {ZAJEDNO} za zelene ideje na koji se mogu prijaviti projekti koji doprinose održivosti, s naglaskom na zaštitu okoliša i očuvanje prirode.

Do 8. svibnja, na mrežnoj stranici jednizadrugezajedno.hr otvorene su prijave za projekte u kategorijama zaštite okoliša i održivosti, edukacije te poticaja održivom poduzetništvu i proizvodnji. Za sudjelovanje se mogu prijaviti nevladine udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne samouprave, neprofitne pravne osobe i hrvatski proizvođači. Odabranim projektima dm će pružiti podršku u ukupnoj vrijednosti od najmanje 500.000 kuna.

U dm-u vjerujemo da svatko od nas može dati svoj doprinos stvaranju bolje, održivije budućnosti. Svakodnevno radimo na tome kako bismo to dokazali u svom poslovanju i potakli druge da razmišljaju i djeluju zeleno. Natječajem {ZAJEDNO} za zelene ideje pružamo priliku onima koji žele stvoriti budućnost utemeljenu na održivosti, a uz podršku dm-a, svoje ideje mogu i ostvariti“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Na dm-ov natječaj mogu se prijaviti projekti koji izravno doprinose očuvanju i zaštiti okoliša neposredne lokalne zajednice te edukativni projekti s ciljem informiranja o načinima i važnosti zaštite okoliša. Hrvatski proizvođači mogu, primjerice, prijaviti proizvode koji doprinose održivosti i očuvanju prirode te na taj način dobiti priliku da se njihovi proizvodi nađu na policama dm-ovih prodavaonica i u dm online shopu, dok na primjer neprofitne pravne osobe mogu prijaviti svoja poslovna rješenja i inovacije usmjerene na uštedu resursa, smanjenje količine otpada u okolišu i njegovog vraćanja u proizvodni proces.

Među pristiglim prijavama dm će odabrati i podržati one projekte koji se istaknu svojom kvalitetom i originalnošću te koji će u najvećoj mjeri doprinijeti zaštiti okoliša i prirode.

Pravila i uvjeti natječaja {ZAJEDNO} za zelene ideje te kriteriji za odabir dostupni su na mrežnoj stranici jednizadrugezajedno.hr na kojoj će tijekom trajanja natječaja biti objavljene sve pristigle važeće prijave, kao i detalji o projektima odabranima u sklopu natječaja.

0 glasa
Arnela Abadžija od
Licno dm doprinosi na ove nacine :

1. Pokretanjem projekata

2.uvodjenjem papirnatih kesa mjesto najlonskih

3. Bocama koje se recikliraju

4. Nagrađivanjem i osnivanjem natječaja za najbolju ideju o zaštiti okoliša

5. Nagrade u vidu bicikala i mogućnost iznajmljivanja bicikla kako bi smanjili emisiju CO2

6.cestim reklamiranjem i projekata i vrećica sa naglaskom na cilj a to je očuvanje okoliša

Slična pitanja

1 odgovor 261 👀
3 odgovora 386 👀
1 odgovor 256 👀
1 odgovor 188 👀
1 odgovor 278 👀
4 odgovora 333 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...