Mia Jelinčić u rubrici Hrana i piće od
Kako Bolt Food obilježava svoj drugi rođendan u Hrvatskoj?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Bolt Food slavi drugi rođendan u Hrvatskoj 

Tijekom slavljeničkog perioda, od 19. do 22. svibnja 2022. ljubiteljima ukusne hrane na raspolaganju će biti promo kategorija Bolt Food Anniversary, a Bolt Food ih časti i s 40 posto popusta na ponudu iz odabranih restorana

Bolt Food dostupan je u više od 20 zemalja u kojima broji više od šest milijuna zadovoljnih korisnika, a u Hrvatskoj je pokrenut u svibnju 2020. Trenutno je hranu moguće naručiti u tri hrvatska grada – Zagrebu, Osijeku i Splitu, a broj restorana koji uvode dostavu pomoću Bolt Food aplikacije u Hrvatskoj je prešao 600 i kontinuirano raste. Tako je samo u prosincu 2021., u usporedbi s istim mjesecom 2020., zabilježeno povećanje broja restorana za čak 70 posto te porast broja narudžbi za 157 posto, a ti su postoci višestruko veći ako u obzir uzmemo period od dvije godine koliko je aplikacija Bolt Food aktivna. Točnije, broj restorana narastao je za 742 posto, a broj narudžbi za nevjerojatnih 4091 posto.

Uvođenjem usluge Bolt Food u Hrvatsku željeli smo pomoći restoranima da unatoč pandemiji ostvaruju pozitivne poslovne rezultate, a dostavljačima dati priliku za dodatnom zaradom. Veseli nas što su naši poslovni partneri prepoznali kvalitetu naše usluge te što smo istovremeno našim korisnicima omogućili dostavu hrane iz njihovih omiljenih restorana, ali i onih koji će to tek postati, te im proširili gastronomske vidike i  upoznali ih s novim jelima. No najsretniji smo jer ćemo zajedno proslaviti drugi rođendan Bolt Fooda, a sigurni smo i mnoge nakon njega”,  istaknuo je Alan Voučko, Country Manager za Bolt Food u Hrvatskoj.

Neki od najpopularnijih restorana za dostavu u aplikaciji Bolt Food, koji su ujedno i pobjednici Bolt Food nagrada, su Zrno Bio Bistro, Simple Green by Jelena, Krojačnica, Imenso Sushi, Yummy Pizza, La Štruk, Sopranos, Hugo's Sushi Bar, Wok n' Pizza i Remi Food, a vrijedi spomenuti i Pivnicu Medvedgrad i Wok by Matija u Zagrebu, Pizzeriju La Rosa i Rocher Caffe u Osijeku te Gustico i Malu Kuću u Splitu koji su već etablirana odredišta Boltovih gurmana.

Stoga ni ne čudi što status nekih od najpopularnijih jela za dostavu drže pizza i jela iz woka, no apsolutni su pobjednik, čije su varijacije završile na čak tri mjesta od top pet – ćevapi! Hrvati ih vole u kajmaku, klasične ili sa sirom, a u 2021. naručeni su čak 20 200 puta što je približno broju stanovnika Petrinje. No ni ljubitelji vegetarijanske kuhinje neće ostati praznog želuca jer im je putem Bolt Fooda na raspolaganju više od 70 vege restorana.

O popularnosti aplikacije Bolt Food svjedoče i izvrsni poslovni rezultati, a vrijednost narudžbe ponekad prelazi i nekoliko tisuća kuna. Tako je u Zagrebu rekorder korisnik čija je vrijednost jedne narudžbe iznosila više od 5.800 kn, dok je titulu pobjednika s najviše narudžbi ponio sladokusac koji je hranu putem Bolt Fooda naručio čak 444 puta.

Slična pitanja

1 odgovor 1.4k 👀
3 odgovora 12.5k 👀
1 odgovor 1.2k 👀
0 odgovora 591 👀
3 odgovora 2.3k 👀
Lovro Gorup 12.11.2020. pitanje u rubrici Restorani i barovi od Lovro Gorup
1 odgovor 556 👀
Marija Miljević 23.11.2021. pitanje u rubrici Kupovina od Marija Miljević
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...