Mia Jelinčić u rubrici Kozmetika i estetika od

Kako je Keune proslavio 100 godina postojanja 2022. godine? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+1 glas
Redakcija od
prikazano od Znatko

Keune priredio spektakularnu proslavu stogodišnjice

Svjetski kozmetički div Keune spektakularnom je proslavom obilježio 100 godina postojanja. U nedjelju 19. lipnja 2022. u kongresnom centru RAI Amsterdam, Keune je okupio svjetsku beauty scenu, a među uzvanicima bili su i naši poznati influenceri Pamela Smoljanić i Marko Medić. 

Uz sjajan nastup zvjezdanog Duncana Laurencea, zadivljujuću reviju na modnoj pisti i predstavljanje posebnih izdanja proizvoda za kosu, nizozemski globalni brend za njegu kose priredio je slavlje koje će se dugo pamtiti. Kao šlag na tortu, Keune je za svoju stotu godišnjicu ovjenčan titulom Royal koju istaknutim tvrtkama dodjeljuje nizozemska kraljevska obitelj.

Keune Haircosmetics proslavio je svoju 100. godišnjicu spektakularnom revijom

Međunarodna slava, nizozemski korijeni

Proslava stotog rođendana kozmetičkog brenda Keune okupila je više od 3000 gostiju iz cijelog svijeta jer ova globalno prisutna nizozemska tvrtka posluje u čak 85 zemalja. Goste je svojom blistavom i emotivnom izvedbom očarao Duncan Laurence, svjetski poznati nizozemski pjevač i pobjednik natjecanja za pjesmu Eurovizije 2019.

Reflections: pogled unatrag i naprijed

Na Keuneovoj je proslavi stogodišnjice, s temom 'Reflections', bilo lijepo osvrnuti se na izvanrednu povijest tvrtke i razvoj u globalni brend za kosu. Keune je usto predstavio i svoj pogled u budućnost i to na najbolji način - revijom na modnoj pisti gdje su se izmjenjivali najinovativniji izgledi kose koje su kreirali međunarodni umjetnici Ilham Mestour i Daniel Yap.

Keune 100 Years: posebna limited-edition serija proizvoda za kosu

U čast stote godišnjice, Keune će na tržište izbaciti limitirano izdanje proizvoda za kosu u suradnji sa suvremenim umjetnikom Josephom Klibanskyjem.

Svi styling proizvodi ovog posebnog izdanja dolaze umotani u umjetnička djela dizajnirana za Keune. Osim toga, lansiran je i sjajan novi proizvod: Royal Tribute Hair Serum – serum čije ime dolazi od titule Royal koju je Keune za stotu godišnjicu dobio od nizozemske kraljevske obitelji. Ovaj multifunkcionalni serum za kosu, s mekim mirisom inspiriranim tulipanima, obogaćen je vitaminom E za njegu i stimulaciju kose.

Proizvodi za kosu Keune X Joseph Klibansky bit će dostupni ograničeno vrijeme, a u Keune salone diljem svijeta stižu u rujnu 2022.

Planovi za sljedećih 100 godina

Kao i u proteklih 100 godina, Keune će i u budućnosti ostati vjeran poslovni partner frizerima. Osim toga, Keune je predan izgradnji održive budućnosti za generacije koje dolaze pa je zato pokrenuo ambicioznu strategiju održivosti koja se usredotočuje na tri stupa: CO2 otisak, recikliranje i društvenu odgovornost.

Eelco Keune, izvršni direktor Keunea je rekao: "Stota obljetnica je posebna čast za svaku tvrtku koja posluje toliko dugo, a ključ uspjeha je uvijek nastaviti s inovacijama. Inovacija je dio našeg DNK: moj djed Jan Keune imao je ljekarnu, ali je provodio jednako puno vremena u svojem laboratoriju. Ponosni smo što smo uspjeli zadržati taj znatiželjni duh i želju za inovacijama. Nastavljamo gledati naprijed u mogućnosti razvoja i nove načine da učinimo razliku, ne samo za frizere i stiliste s kojima radimo zadnjih 100 godina, nego i za buduće generacije. To činimo razvijajući proizvode koji su još bolji i čišći, kako bismo svijet učinili ljepšim mjestom na svaki mogući način.”

Nacionalni značaj znači kraljevsku titulu

Uspjeh tvrtke Keune cijeni se i u njihovoj domovini. Kao kruna uspjeha nakon 100 godina poduzetništva, Keune Haircosmetics je nagrađen kraljevskom titulom. Oznaka 'Royal' može se dodijeliti nizozemskim tvrtkama koje zauzimaju vrlo istaknuto mjesto u svom području, od nacionalnog su značaja i stare su najmanje 100 godina. Keune je, prema mišljenju nizozemske kraljevske obitelji, sve to.

O Keuneu

Keune Haircosmetics najveći je nizozemski proizvođač profesionalnih proizvoda za kosu. Osnovao ga je 1922. Jan Keune, ljekarnik iz Amsterdama. Keune je prerastao u multinacionalnu kompaniju i pritom nije izgubio tradicijske i obiteljske vrijednosti. Prisutan je u 85 zemalja svijeta, a cijeli posao i dalje vodi obiteljska tvrtka. Keune nikad ne testira na životinjama, ima vegansku liniju proizvoda, brine o održivosti, o ljudima i o planetu. Svi proizvodi su razvijeni i proizvedeni u laboratoriju i tvornici tvrtke u Nizozemskoj.

Slična pitanja

1 odgovor 261 👀
1 odgovor 521 👀
2 odgovora 334 👀
3 odgovora 1.2k 👀
1 odgovor 217 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...