Mia Jelinčić u rubrici Kozmetika i estetika od Mia Jelinčić

Kakva je kampanja Noelle-a "You choose your own colors."?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

U svijetu koji veliča savršenstvo, Noelle slavi osobni izričaj

Prošlo je vrijeme velikih ulaganja u kampanje. Mali brendovi se sve više orijentiraju online i moguće je, ako ste dovoljno kreativni, uistinu napraviti odličnu kampanju. Noelle, hrvatski beauty startup dokazuje to korištenjem user generated contenta, videa snimljenih od strane njihove online zajednice, korisnika Noelle proizvoda u kampanji „You choose your own colors“.

„U svijetu u kojem se promiče savršenstvo, Noelle slavi osobnu ekspresiju i ne srami je se. Zato podržavamo i potičemo sve ljude da budu svoji. Izbor o tome tko želiš biti, što želiš nositi je u potpunosti na individui i ne bi smio biti na brendovima koji često nameću trendove. U konačnici, danas kad brendovi uistinu imaju veliki utjecaj na ljude i kroz medije s kojima surađuju trebali bi više stavljati naglasak na društvenu održivost i koristiti svoj utjecaj u promociju zdravih vrijednosti prije profita. Mi smo ti koji možemo utjecati na javno mijenje, promociju zdravih vrijednosti, ako to želimo“, objasnila je direktorica branda Noelle pozadinu nove kampanje koja je već osvojila Instagram. 

Poznati kao česti pokretači promjena i razgovora o važnim temama, Noelle u svijetu koji nameče svoja očekivanja i divi se savršenosti, slavi obične ljude i njihovu osobnost, koja je posebna i unikatna. 

I dok će sigurno netko ustvrditi da estetski nije savršeno, u tome nije ni poanta. User generated content ne može bti savršen i uklapati se u zadane standarde, on ne podliježe art direkciji, iako se može uklapati u definirane brend standarde, ne podliježe pravilima koje nameću trendovi, kako po pitanju tržišne komunikacije tako i po pitanju make upa – poruka je ista – sami biramo tko želimo biti i sami biramo svoje boje, bez obzira bio u pitanju brend ili ciljana publika“, rekla je Jelena Babić, brand consultant Noelle-a.

Sami biramo svoje boje i svoj make up“, najvažnija je poruka i pouka mladim generacijama. Ovaj poznati brand makeup pribora i setova svojom kampanjom skreće naglasak sa savršenih sposobnosti nanošenja šminke, sa savršene kože, perfektnog make upa i kose...jer biti slobodan od svih ograničenja i raditi nešto na svoj način jedino je bitno u cijelom procesu šminkanja.

Ovom kampanjom slave se svi oni koji svoje boje nose ponosno, koji se ne boje zauzeti za sebe, noseći svoje boje onako kako oni to žele. Popularni brand čiji su proizvodi u kratkom roku postali poznati po dopadljivom dizajnu i odličnoj kvaliteti baš kao i komunikaciji kojom iz godine u godinu ruše predrasude i slave različitost, još je jednom dao do znanja svim svojim obožavateljima i kupcima da ne moraju biti lice s naslovnice, već samo odabrati ono što je najbolje za njih. Ipak, svoje boje biramo sami!

Slična pitanja

3 odgovora 1.7k 👀
3 odgovora 2.3k 👀
2 odgovora 340 👀
3 odgovora 388 👀
1 odgovor 1.4k 👀
3 odgovora 434 👀
1 odgovor 824 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...