48 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Kućni ljubimci od Mia Jelinčić [Superaktivan] (2.2k bodova)

Kakvu lokaciju novih trgovina traži Pet centar?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+1 glas
Redakcija od Redakcija [Turboaktivan] (29.6k bodova)

Pet centar traži lokacije novih trgovina

Pet centar, maloprodaja posvećena ljubimcima, zbog povećanja poslovanja trenutno traži lokacije za nove trgovine u Hrvatskoj i flagship trgovinu u Zagrebu!

Karakteristike koje očekuju su lokacije u retail parkovima i trgovačkim centrima, koji su u blizini hipermarketa, supermarketa i DIY trgovina. Flagship trgovina u Zagrebu trebala bi imati 500-800 m². Idealna lokacija trgovina uključuje gradove s minimalnom naseljenosti od 50.000 stanovnika. Prostor bi trebao uključivati isključivo prizemlje, koje ima dobru vidljivost s minimalnom veličinom stropa od četiri metra. Pristup za dostavu mora biti prikladan za kamione do 40 tona s minimalno 10-15 parkirnih mjesta ispred glavnog ulaza.

Tijekom 20-godišnjeg poslovanja, Pet centar se etablirao kao vodeća maloprodaja specijalizirana za kućne ljubimce, s kvalitetom ponude i usluge na razini najboljih europskih specijaliziranih maloprodaja.

Pet centar je dio Pet Network Internationala, grupe koja ujedinjuje vodeće maloprodaje za kuće ljubimce širom jugoistočne Europe, tvoreći brzošireću mrežu stručnjaka za brigu o ljubimcima. Grupa djeluje s više od 160 trgovina na lokacijama u Hrvatskoj, Srbiji, Rumunjskoj, Bugarskoj i Sloveniji. Iznova definiraju standarde industrije posvećene brizi o kućnim ljubimcima, potičući sinergiju i šireći potencijal rasta na svim tržištima.

Zainteresirani se mogu javiti na: real-estate@pet-network.com, a više informacija potražiti na https://www.pet-centar.hr/.

Marina Baričanec od Marina Baričanec [Superaktivan] (4.1k bodova)
Neka im netko ponudi u Slavonskom Brodu...

Slična pitanja

2 odgovora 212 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...