38 pregleda
Monika Kiris u rubrici Muzika i ples od Monika Kiris [Superaktivan] (1.9k bodova)

U kojoj će se državi pokrenuti Exit festival 2023.godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija [Turboaktivan] (29.3k bodova)

EXIT pokreće festival i u Makedoniji

EXIT je u petak najavio pokretanje festivala i u Makedoniji, planiranog za 2023. godinu. Njemu će prethoditi velika Get EXITed zabava 7. rujna 2022. u Strumici koja će u ovaj makedonski grad dovesti niz poznatih internacionalnih i regionalnih glazbenih zvijezda. Cijela lista izvođača i lokacija bit će uskoro objavljena, kao i početak prodaje prvog dijela ulaznica.

Novim festivalom EXIT će u 2023. ojačati svoju već brojnu festivalsku obitelj na čak deset članova u osam država i učvrstiti svoju poziciju najveće festivalske grupacije Jugoistočne Evrope.

Jedinstveni koncept Get EXITed glazbenog događaja predstavljen je na press konferenciji u Strumici, na kojoj su se brojnim okupljenim medijima obratili gradonačelnik Strumice, Kosta Kostadinov i predstavnici EXIT festivala.

„Get EXITed stiže 7. rujna u Strumicu! Obećavamo puno druženja, dobre glazbe i lijepih iznenađenja. Pozivam sve narode Balkana da dođu u Strumicu, da zajedno otvorimo jedno lijepo i veliko poglavlje našeg otvorenog Balkana“ – izjavio je ovim povodom gradonačelnik Strumice, Kosta Kostadinov.

Od samog osnivanja Exita postoje jake veze između Makedonije i našeg festivala, koje održavamo već dva desetljeća, a sada je vreme da i mi svratimo kod vas! Budući da su veze između naših zemalja neraskidive, upravo zbog povijesti i zajedničke kulture, neizmjerno nam je drago što se obitelji EXIT događaja napokon pridružuje i Makedonija, a početak ove suradnje je upravo veliki Get EXITed glazbeni događaj u rujnu u Strumici. Jedna od osnovnih vizija ovog projekta je uvod u kreiranje novog makedonskog festivala sljedeće godine, koji će postati nova važna turistička atrakcija Balkana” – poručili su iz EXIT tima.

EXIT je najveća organizacija glazbene industrije Jugoistočne Europe čija je misija povezivanje regije i promocija mira, kao i brendiranje destinacija i izgradnja njihovog prepoznatljivog festivalskog imidža. Pored matičnog festivala, koji se više od 20 godina tradicionalno održava u Novom Sadu, EXIT je do sada organizirao brojne festivale i velike koncerte, kao što su No Sleep festival u Beogradu, Sea Dance i Ada Divine Awakening u Crnoj Gori, Revolution u Rumuniji, Sea Star u Hrvatskoj, Echowaves u Gruziji, Festival 84 u Bosni i Hercegovini, Sunland na plaži Perla u Bugarskoj, koncerti Robbie Williamsa i Madonne u Beogradu, Red Hot Chili Peppersa u Inđiji i mnoge druge, a s Get EXITed zabavom i festivalom u 2023. ovoj listi se pridružuje i Makedonija.

Slična pitanja


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?



[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...