Mnogi sakriveni odgovori su sada vraćeni nakon ovog problema.
117 pregleda
Monika Kiris u rubrici Poslovanje od Monika Kiris (4.9k bodova)

Što se dogodilo s predsjednikom Izvršnog odbora HUP Podružnice Varaždin 2022.,Tihomirom Premužak?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija (85.7k bodova)
prikazano od Redakcija

Preminuo je Tihomir Premužak, dosadašnji predsjednik Izvršnog odbora HUP Podružnice Varaždin

Tihomir Premužak, predsjednik Izvršnog odbora HUP Podružnice Varaždin, član Vijeća članova HUP-a, te  član Skupštine HUP-a, predsjednik Uprave Vetropack Straže u 55. godini iznenada je preminuo.

Tihomir Premužak rođen je 18. listopada 1968. godine  Pregradi. Diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu te je završio i MBA studij na Bled School of Managementu. 1. siječnja 2012. godine generalnim direktorom i predsjednikom Uprave Vetropack Straže.

Ožalošćeni i šokirani viješću o iznenadnoj smrti gospodina Tihomira Premužaka, u nastavku se nalaze izjave:  

„Bio je cijenjen, uvažen i vrlo aktivan član Hrvatske udruge poslodavaca. Svoj doprinos dao je kroz djelovanje u raznim tijelima HUP-a. Bio prije svega bio veliki čovjek - častan, pošten i iskren, u potpunosti posvećen poslu i obitelji. U svoje osobno ime kao i ime drugih kolega iz HUP-a Tihomirovoj obitelji, prijateljima i kolegama izražavamo duboku sućut jer smo izgubili velikog čovjeka i važnog člana poslovne zajednice,“ istaknuo je glavni direktor HUP-a, dr. sc. Damira Zorića.

„HUP je zahvalan za dugogodišnji aktivni angažman gospodina Premužaka u poslovnoj zajednici. Svojim predanim radom i zalaganjem doprinio je razvoju Vetropack Straže, a o rezultatima rada ove tvrtke govore i brojna priznanja. U našim sjećanjima ostat će zapamćen kao čovjek koji je prije svega vodio brigu o zajednici u kojoj je djelovao, kao veliki ljubitelj sporta te kao vrhunski menadžer,“ rekao je Mihael Furjan, predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca.

„Bila mi je čast poznavati Tihomira, bio je izniman čovjek koji ostavio veliki trag. Nedostajati će nam, u poslovnom okruženju kao pošten i iskren čovjek, kao stvaratelj, predan svojim idejama, širok u svojim promišljanjima i ispravan u svojim djelovanjima. U svoje osobno ime, kao i u ime članova Izvršnog odbora HUP Podružnice Varaždin izražavam duboku sućut obitelji i kolegama,“ dodala je Sanja Ostroški, direktorica HUP Podružnice Varaždin.

Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.6k pitanja

15.2k odgovora

3.4k komentara

1.4k korisnika

...