123 pregleda
Monika Kiris u rubrici Muzika i ples od Monika Kiris (7.2k bodova)

Kako je prošao vikend 35. Karlovačkih dana piva 2022.?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako je bilo na otvorenju 35. Dana piva Karlovac 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija (114k bodova)
prikazano od Redakcija

Vikend za pamćenje u Karlovcu na 35. Danima piva

Rasplesana nedjelja puna dobre atmosfere

Marija Leaković / Karlovački dani piva

Dani piva privukli su gotovo 40.000 ljudi u centar Karlovca tijekom ovog vikenda, a i u preostala dva dana očekuju nas brojni sadržaji među kojima  svatko može pronaći nešto za svoj ukus.

Čak se i najavljena kiša smilovala i dopustila Karlovčanima i gostima ovog grada susreta da u potpunosti uživaju u ovogodišnjem, 35. izdanju Dana piva, manifestacije koja iz godine u godinu u grad donosi nešto novo, bolje i zanimljivije. Koncertom Gibonnija u petak započeo je festivalski vikend, a niz se nastavio odličnom atmosferom i izvrsnim svirkama Gustafa, Pocket palme, Vatre i Urbana u subotu, te String banda, Borisa Štoka, Vanne i Daleke obale u nedjelju. Danas, 29. kolovoza 2022. slijedi Rivers band u gastro kutku, a onda povratak u osamdesete uz Denis&Denis na glavnoj pozornici, nakon kojih još slijedi Crvena jabuka. Veika završnica slijedi sutra uz koncert Hladnog piva, benda kojemu je ovo jedan od posljednjih koncerata nakon 35 godina zajedničke karijere.

Marija Leaković

Osim dobre glazbe, vikend je nudio i pregršt zanimljivih turističkih sadržaja pa se tako uživalo u pivskoj turi „Frtalj cenera“ koja je kretala s Dubovca, zatim u turi „Pivske priče sa žitne lađe“ gdje su uz čašu hladnog piva posjetitelji imali priliku provozati se Kupom te ujedno poslušati priče o proizvodnji piva u gradu na četiri rijeke. Oni malo aktivniji, pridružili su se pak interaktivnoj igri „Pivska potraga“, a pobjednička ekipa doma je otišla sa škrinjom pivskog blaga. Mnogi su se u šetnji gradom zastali i u galeriji ZILIK kako bi pogledali izložbu „Karlovačko kroz povijest“ koja donosi pregled karlovačke pivske industrijske baštine od 1900. godine do danas.

Dobroj atmosferi u ovom gradu susreta svjedoče i mnogobrojne fotografije na društvenim mrežama iz odlično osmišljenih foto kornera, a brojni turisti sa sobom iz Karlovca nose i prigodne suvenire s retro motivima. U Karlovcu se ovih dana doista ima što vidjeti i iskusiti, ali i dobro pojesti. U restoranima i kafićima diljem grada može se naime uživati u posebno osmišljenim jelima i koktelima s pivom.

Dane piva organizira Grad Karlovac, Karlovačko je generalni sponzor a Izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i tvrtka Mladost d.o.o. Karlovac. Više informacija o 35. Danima piva možete pronaći na službenoj web stranici danipiva.net te na Facebook i Instagram profilima Dani piva Karlovac. Ulaz na sve programe za posjetitelje je besplatan.

Monika Kiris 31.08.2022. pitanje u rubrici Muzika i ples od Monika Kiris (7.2k bodova) Kako su završili 35. Dani Piva Karlovac 2022.?

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Monika Kiris 31.08.2022. pitanje u rubrici Muzika i ples od Monika Kiris (7.2k bodova)
1 odgovor
Monika Kiris 23.07.2022. pitanje u rubrici Muzika i ples od Monika Kiris (7.2k bodova)
1 odgovor
Monika Kiris 13.07.2022. pitanje u rubrici Muzika i ples od Monika Kiris (7.2k bodova)
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.0k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...