Monika Kiris u rubrici Muzika i ples od
tagovi uređeni od Monika Kiris

Kakva je nova pjesma "Body" poznate kantautorice Filomene?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+15 glasa
Fran Kolačko Šćuric od
To je njena najnovija pjesma. Po meni, jako dobra pjesma koja sa svojim stilskim figurama prikazuje mnoge osjećaje i empatije. Tim svojim usporenim tempom i nacinom kojim je pjesma sastavljena se uistinu prikazuje ljepota i gracioznost tijela, to jest "body"-ja, sto je i sam naslov pjesme. Na taj način je kauntatorica na lukav način sastavila naslov pjesme koji ujedno je i sama tema same pjesme u kojoj se pjeva
+13 glasa
Marija Hojsak od

Pjesma Body hrvatskim stihovima donosi dašak Amerike

Mlada je kantautorica Filomena objavila svoju novu pjesmu Body čiji je producent Domagoja Perišića, a stihove je napisala Alma Cormier Hrvatica koja živi u Americi gdje je angažman pjesme i napravljen. 

Cijela je pjesma napravljena u modernom stilu gdje se čuju dodiri Dj-a, a tekst je pjesme ljubavnog sadržaja. Pjevačica pjeva o čovjeku koji joj se sviđa i žele da budu zajedno, te se sam refren pjesme vrti oko toga da će ju njegov dodir osloboditi i želi da ju on vodi u neku ljubavnu avanturu. 

Atraktivan ritam pjesme i sočan, zanimljiv tekst daju joj dobre izglede za popularnost kroz nekoliko tjedana. Angažman pjesme je dobro odražen i za one koji vole lagane note pop glazbe uz ljubavno-provokativan tekst pjesma će biti ugodna za slušanje.

+9 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Filomena je u novoj pjesmi ''Body'' povezala Ameriku i Hrvatsku

Iako se čini kako ljetu dolazi kraj, Filomena novom pjesmom dokazuje suprotno. Pjevačica vrlo upečatljivih vokalnih sposobnosti, poznata i po nastupu na vjenčanju Mate Rimca, predstavlja svoju novu pjesmu, naziva ''Body''.

Filomena se već predstavila kao kantautorica, a vlastitom pjesmom nastupila je i Splitskom festivalu gdje je prije dvije godine dobila i nagradu za najboljeg debitanta.

Pjesma ''Body'' ima drugačiju priču. Nastala je iz upoznavanja s novim ljudima i došla čak do Amerike.

„Svog producenta Domagoja Perišića koji je zaslužan za aranžman pjesme Bodi, upoznajem preko zajedničke prijateljice naše vrlo uspješne i poznate influencerice Nike Pavičić. Domagoj je sam producent raznim izvođačima kao što su grupa Silente, Giboni, Severina, itd… Domagoj me upoznaje s jako talentiranom mladom glazbenicom i tekstopiscem, Hrvaticom s američkom adresom Almom Cormier koja je i napisala sam tekst za Body, dok ja potpisujem glazbu. Mix i master je odrađen u Americi u LA-u. Sam spot odradija je jako talentirani mladi redatelj Val Pulić. Koreografiju je radila Željka Kačunić, trenerica i vlasnica dance crew united kluba u Splitu, a plesačica su Karla Radić i Petra Matenda“ rekla je Filomena.

Još kao mala bila je članica GKM-a Split ansambl, zatim svoj glazbeni put nastavlja u gradskoj glazbi Zvonimir, Solin gdje započinje sviranje limenog instrumenta, trube.

„Kao mala bila sam na nekolicini glazbenih natjecanja, neki su čak rezultirali pobjedama, kao prvi Solinski festival, te sam tu već znala kojim putem u životu želim ići. U srednjoj upravnoj školi odlučila sam se u četvrtom razredu srednje za dramsku akademiju te išla na radionice Elvisa Bošnjaka, no baveći se gažama i svirkama već od svoje devetnaeste godine, rezultiralo je da je glazba prevagnula i “uzela” me pod svoje“ rekla je Filomena.

Pjevanjem back vokala hrvatskim izvođačima poput grupe Dalmatino, dodatno ju je ohrabrilo da se okuša u vlastitoj glazbenoj priči i započne svoj put.

Koliko je uspješna govori i činjenica da studira na Berklee college of music, a sada ponosno predstavlja novu pjesmu ''Body''. 

Slična pitanja

1 odgovor 246 👀
1 odgovor 357 👀
1 odgovor 246 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...