101 pregleda
Monika Kiris u rubrici Muzika i ples od Monika Kiris (7.1k bodova)

Kakva je nova pjesma Milice Majstorović "Ako znaš bilo što" koja je najavljena ususret Ada Divine Awakening festivala 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Redakcija od Redakcija (113k bodova)
prikazano od Znatko

U susret Ada Divine Awakening festivalu: Objavljen spot sa Milicom Majstorović 

U susret drugom izdanju, Ada Divine Awakening festival je objavio spot talentirane srpske pjevačice Milice Majstorović za pjesmu „Ako znaš bilo što“, obradu klasika legendarne grupe Azra. Festival će biti održan od 13. do 18. rujna 2022., na čarobnoj Adi Bojani u Crnoj Gori

Kadrovi izabrani za spot obrade pjesme „Ako znaš bilo što“ savršeno su svjedočanstvo ljubavi, blaženstva, mira i slobode koje je Ada Divine Awakening festival donio. To je misija koju će ADA nastaviti i u novom izdanju.

U fantastičnoj interpretaciji Štulićeve pjesme, Milica Majstorović je donijela nevjerojatnu energiju i jedinstvenu nježnost, što je i zabilježeno na video spotu snimljenom na prošlogodišnjem, prvom izdanju Ada Divine Awakening festivala.

Pjevačica i glumica Milica Majstorović publici je poznata još od 2009. godine, kada se proslavila sudjelovanjem na natjecanju „Operacija trijumf“. Tada je svojim talentom i karizmom osvojila srca publike, a danas je jednako maestralna, kako na pozorišnoj, tako i na glazbenoj sceni. Na prvom izdanju festivala Milica Majstorović je nastupila kao jedan od izvođača, a ove godine njena izvedba pjesme „Ako znaš bilo što“ neslužbena je himna Ada Divine Awakening-a.

Milica Majstorović se putem društvenih mreža zahvalila svima koji su omogućili da upravo ona izvede ovu pjesmu, a posebnu zahvalnost je izrazila Dušanu Kovačeviću, koji je bio idejni tvorac ove suradnje. Azrini „Filigranski pločnici“, na kojima je originalno objavljena ova pjesma, čut će se tako do jedne od najfascinantnijih plaža Jadrana.

Ovogodišnje izdanje Ada Divine Awakening festivala bit će održano u čarobnom okruženju Ade Bojane, od 13. do 18. rujna 2022., i okupit će preko 40 vodećih svjetskih edukatora, trenera, iscjelitelja i terapeuta iz područja partnerstva, svjesnosti, seksualnosti i osobnog razvoja. ADA je prvi festival svjesnosti i intimnosti na ovim prostorima, a ovogodišnja zvijezda vodilja sudionika je „Povrati svoju moć“.

Na jednoj od energetski najjačih i najljepših destinacija Europe okupit će se više stotina ljudi u okviru šest dana intenzivnog programa osobne transformacije. Preko 80 radionica upotpunit će predavači Devi Mohan, Henry Amar Mayara, Una Senić, Alisa Gurova, Julia Krakova i mnogi drugi, koji će sa posjetiteljima pokrenuti proces vraćanja vlastite moći.

„Conscious dancing“, „Unleashing abundance in relationships“, „Zen & Tantra“, i „The art of conscious relating“, „One divine love“ samo su neke od do sada objavljenih radionica, a cjelokupan program festivala stiže ubrzo! U glazbenom dijelu programa posjetitelje festivala pokrenut će Božo Vrećo, LAOR, Praful, Joseph Pepe Danza i mnogi drugi.

Paketi po promotivnoj cijeni od 359 eura dostupni do 9. rujna 2022.!

Ograničen broj paketa po promotivnoj cijeni od 359 evra dostupan je samo do 9. rujna! Smještaj podrazumijeva pet noćenja u resortu FKK „Ada Bojana“. Sve informacije o festivalu se nalaze na sajtu ADAwakening.me, gdje se mogu odabrati i odgovarajući paketi.

+6 glasa
Marija Hojsak od Marija Hojsak (20.5k bodova)

ADA Divine Awakening festival je svjesnosti i intimnosti namijenjen partnerima i pojedincima održan u Crnoj Gori. Svaki od predavača jest stručnjak za partnerske odnose, seksualnost i osobni razvoj. 

Dates and First Lecturers of the Second Edition of the Ada Divine Awakening  Festival Confirmed, 2021 Aftermovie Released • ADA Divine Awakening

Cilj je festivala izgraditi odnos s partnerom ili samim sobom te povećati intimnost. Isto tako radionicama se želi probuditi seksualnost, razviti intimnost s partnerom te dublje emocije, a time svime i izliječiti osobne traume. 

Pjesma Milice Majstorović akustična je ljubavna pjesma koja govori o ljubavi partnera, vrlo je umirujuća i note oslikavaju atmosferu i samu bit ovog festivala. Također, spot pjesme dočarava okolinu u kojoj se partneri na radionici povezuju jedan s drugim te uživaju u svim pogodnostima koje im ovaj festival nudi. 

Također, pjesma je usporena, lagana i ugodna za slušanje, a možemo reći da je tekstom zaokružila samu bit ovog festivala i radionica. 

Slična pitanja

3 odgovora
1 odgovor
Mia Jelinčić 13.06.2022. pitanje u rubrici Muzika i ples od Mia Jelinčić (2.8k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva

Vincekovo 2023

Na blagdan Sv. Vinka obilježava se Vincekovo kada počinje nova vinogradarska godina

Sv. Ivan Zelina, 22.01.2023.

DOĐITE
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.0k pitanja

15.9k odgovora

3.8k komentara

1.3k korisnika

...