🎂🎉 DANAS JE ZNATKOV 9. ROĐENDAN! 🎉🎂
71 pregleda
Monika Kiris u rubrici Financije od Monika Kiris (4.9k bodova)

Kakvi su još sadržaji dostupni na Konferenciji financijske pismenosti Toni Milun u Zagrebu 2022.?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako se riješiti ovrhe?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija (86.7k bodova)
prikazano od Znatko

Prva Konferencija financijske pismenosti Toni Milun

Kako povećati svoju plaću i mirovinu, gdje nam novac klizi kroz prste, kako uštedjeti na energentima, kako se riješiti ovrha, kako s djecom razgovarati o novcu? Na sva ova pitanja koja muče građane i poduzetnike, odgovore donosi prva Konferencija financijske pismenosti Toni Milun.

  • Još samo 100 najbržih ulaznicu za Konferenciju može kupiti po znatno nižoj cijeni, odnosno uživo za 625 kuna i online za 400 kuna
  • Organizator je osigurao svim građanima BESPLATAN ULAZ na panel “Kako se riješiti ovrhe?” koji će se održati u Laubi, 15. rujna 2022. u 17:15, uz obaveznu prijavu.
  • Sponzori su osigurali besplatne ulaznice za cijelu Konferenciju za prvih 40 osoba koje prijave sebe i dolazak svojeg djeteta/ djece (7-14 godina) na predavanje "Kako s djecom razgovarati o novcu?" Prijavite se ovdje.

Energetska kriza, inflacija, recesija, veće kamate na kredite, viši troškovi života – živimo u financijski ne baš pitomom vremenu. A zbog svega navedenog financijska pismenost je, čini se, važnija nego ikad. Stoga, u pravo vrijeme dolazi prva Konferencija financijske pismenosti Toni Milun. U tri dvorane u novootvorenom Algebrinom kampusu i obližnjoj galeriji Lauba, više od 50 predavača i panelista, otvorit će vrata financijske pismenosti malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima, građanima i studentima te objasniti povezanost financijske pismenosti s umanjivanjem loših financijskih odluka.                     

Tema o kojima će se govoriti je tridesetak, a spomenut ćemo samo neke. Doktor političke ekonomije s Oxforda Vuk Vuković će objasniti što točno znači recesija te što sve konkretno mi kao građani, zaposlenici, poduzetnici možemo poduzeti da bismo je ublažili i spremnije se nosili s posljedicama po naša primanja, cijene i naravno kredite za čiju otplatu svi strahujemo.

Uz recesiju koja dolazi, inflacija je već tu, zbog koje će Hrvati izgubiti vrijednost od vrtoglavih 25 milijardi kuna svoje štednje u samo godinu dana, a kako to izbjeći, još je jedna od tema konferencije, kao i kako do veće plaće i mirovine, gdje nam novac klizi kroz prste, kako investirati i koje su zamke kreditiranja? Nadalje, više od 230 000 građana ima ovrhu na računima. Govorit će se, stoga, kako pomoći blokiranima da dobiju drugu priliku u životu, a da se pritom nijedna strana ne osjeća zakinutom ili oštećenom. Ovaj panel ”Kako se riješiti ovrhe?“ je besplatan za sve, jedino što je potrebno je prijaviti se na poveznici kako biste si osigurali mjesto u publici.

Financijska pismenost se uči od malih nogu te je važno da i djeca nauče osnove financiranja, a prve korake će moći napraviti na radionici “Kako s djecom razgovarati o novcu?”, namijenjenoj djeci od 7 do 14 godina, ali i odraslima.

Djeca će na radionici naučiti prepoznati ulogu novca u osobnom i obiteljskom životu, jasno razlikovati potrebe od želja i posljedice prekomjerne potrošnje, razumjeti pojmove kao što su nedostatak (ograničenost) novca, kao i važnost štednje za vlastitu financijsku sigurnosti, ali i za ekonomsku sigurnost obitelji i zajednice.

Zahvaljujući sponzorima, koji su prepoznali važnost financijskog obrazovanja od dječje dobi, 40 roditelja koji prvi prijave djecu na ovu radionicu, dobit će besplatnu ulaznicu za cijelu konferenciju! Prijaviti se možete ovdje. Ostali sudionici konferencije, svoju djecu mogu prijaviti za sudjelovanje na poveznici.

Ostali sudionici konferencije, mogu slobodno s djecom doći na ovu radionicu koja počinje 15.rujna 2022. u 16 sati u dvorani Lauba. Sve što je potrebno napraviti jest prijaviti djecu na poveznici i prije predavanja na prijavnom pultu preuzeti značku "Mali prijatelj Tonija Miluna". 

Ulaznice se mogu kupiti kroz sustav Entrio

Sva predavanja i paneli moći će se pratiti i putem online stream-a. Cijena takve ulaznice iznosi 875 kuna, a za sudjelovanje uživo potrebno je izdvojiti 1.250 kuna. Sponzori konferencije su subvencionirali 100 ulaznica za uživo i 100 ulaznica za online sudjelovanje, pa će oni najbrži ulaznicu moći kupiti po znatno nižoj cijeni, odnosno 400 kuna za online i 625 kuna za uživo sudjelovanje. Ostalo je još sto takvih ulaznica, stoga, požurite!

U cijenu ulaznice za fizičko sudjelovanje uključeno je i godišnje članstvo u Toni Milun Friends Clubu gdje je samo jedna od mnogih pogodnosti mogućnost sudjelovanja na pet online radionica financijske pismenosti ukupne vrijednosti 1.250 kuna. Ulaznice za studente i srednjoškolce mogu se nabaviti po cijeni od 250 kuna za uživo sudjelovanje i 200 kuna za online.

Investirajte u svoju, financijski bolju, budućnost i ne propustite konferenciju!

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.6k pitanja

15.3k odgovora

3.5k komentara

1.5k korisnika

...