Monika Kiris u rubrici Turizam i putovanja od
uređen od Znatko

Kakve aktivnosti nudi Falkensteiner Club Funimation Borik i Falkensteiner Premium Camping Zadar ?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Savršen bijeg za velike i male: obiteljski vikendi puni zabave i opuštanja

Od Falky obiteljskog vikenda i Ludog laboratorija do Kockastog vikenda, mališani će se u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik u Zadru zabaviti kao nikada do sada

Elizabeta Penić / Lollipop PR

Što kažete za obiteljski odmor na kojem djeca uživaju u raznim zabavnim, posebno za njih osmišljenim aktivnostima, roditelji se opuštaju uz fantastičnu hranu i jedinstvenu spa ponudu, a svi zajedno guštaju u predivnom Zadru? Zvuči kao odmor iz snova, a u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik i u jedinom kampu s pet zvjezdica u Dalmaciji, Falkensteiner Premium Campingu Zadar, on postaje stvarnost.

Vikendi za obiteljske uspomene

Elizabeta Penić / Lollipop PR

Postanite dio najboljeg dječjeg zabavnog programa ove jeseni s raznim vikend tematskim radionicama, predstavama i igrama koji donose Funtastični vikendi. Kocka, kocka, kockica… - u sklopu Kockastog vikenda od 7. do 9. listopada 2022. mali i veliki imat će priliku kročiti u svijet omiljenih igračaka i ludo se zabaviti, a tu su i izložba te natjecanje s figurama od kockica.

Pokusi, epruvete, neočekivane reakcije i genijalni efekti, sve to očekuje posjetitelje od 14. do 16. listopada 2022. kada je na programu Ludi laboratorij. Od 28. do 30. 2022. listopada na redu je Falky obiteljski vikend uz mnoštvo zabave, smijeha i kreative, a na programu je i predstava Put oko svijeta u kojoj neće uživati samo najmlađi.

Za svakog ponešto

Osim sjajnog programa, paketi uključuju i niz pogodnosti - besplatan boravak za djecu do 12 godina i osiguranu skrb u Falky Landu (u različitim dobnim skupinama) s vrhunskom animacijom. Kako bi se roditelji još bolje opustili i odmorili tu je i 20% popusta na sve Spa tretmane, a za one željne istraživanja prekrasnog Zadra i regije, na raspolaganju su besplatni hotelski bicikli.

Gurmani će se kao kod kuće osjećati u glavnom restoranu sa Show Cooking stanicama, a za opuštanje tu su Tramontan bar, Barbara bar, All Inclusive bar s grickalicama i SPA lounge.

Slična pitanja

1 odgovor 307 👀
1 odgovor 191 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...