66 pregleda
Monika Kiris u rubrici Turizam i putovanja od Monika Kiris (7.2k bodova)

Kako Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije daruje posjetitelje za Svjetski dan turizma 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija (114k bodova)
prikazano od Znatko

Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije za Svjetski dan turizma daruje posjetitelje

Slavonija i Podravina na najljepši način čestitaju Svjetski dan turizma. Od 26. rujna do 2. listopada 2022. posjetitelji će moći uživati u najvećim atrakcijama po promotivnim cijenama ulaznica, povoljnijim za čak 80%

Želite li posjetiti dvorac Janković u Suhopolju, čuti i vidjeti kako i gdje je živjela ta plemenitaška obitelj, doznati zbog čega Ilka Janković nije jedno vrijeme svog muža grofa Elemira pustila u bračnu ložnicu..? Možda vas zanima i Dravska priča u Noskovcima u kojoj se između ostalog nalazi i oporavilište za bijele rode ili kako je izgledao Papuk u vrijeme karbonskih močvara...

Ako još niste, pravo je vrijeme da posjetite Virovitičko-podravsku županiju. U razdoblju od 26. rujna do 2. listopada 2022. ulaznice za sve atrakcije kulturne, povijesne i prirodne baštine - a vrijedi ih posjetiti - platit ćete tek 20% od njihove uobičajene cijene.

Direktorica Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije Martina Jakelić, kaže:

“Povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma 27. rujna, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije svim posjetiteljima osigurava 80 posto popusta na ulaznice za muzeje i posjetiteljske centre na području Virovitičko-podravske županije.”

Idealna je to prilika da obiđete Posjetiteljski centar „Dravska priča“ u Noskovcima, Centar za posjetitelje „Dvorac Janković“ u Suhopolju, Interpretacijski centar „Kuća Petra Preradovića“ u Grabrovnici čiji je postav posvećen životu i djelu velikog pjesnika.

Promotivni destinacijski paket obuhvaća i posjet Geoinfo centru u Voćinu te dvorcu Pejačević, danas Gradskom muzeju u Virovitici. Za doživljaj umjetničke baštine baroka koja je pohranjena u samostanskoj riznici župe Svetog Roka u Virovitici ulaz se inače ne naplaćuje ali je potrebna prethodna najava.

Tijekom boravka u Slavoniji i Podravini uživajte u specijalitetima od riječne ribe na mističnom dravskom otoku Križnici, na Jankovcu se ponovno sjedinite s prirodom, u Voćinu posjetite papinsku baziliku Gospe Voćinske, u Pitomači probajte lokalno proizvedeno craft pivo, a na svakom koraku bogata je ponuda vina. Na kraju svoj jesenski put u ovom dijelu Hrvatske obavezno zasladite neodoljivim slasticama nagrađivane slastičarke Sandre Jadek.

Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.0k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...