218 pregleda
Monika Kiris u rubrici Mobitel od Monika Kiris
uređen od Znatko

Tko je Lars Silberbauer koji je od 2022. novi glavni direktor marketinga u tvrtki HMD Global koja proizvodi Nokia telefone?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Lars Silberbauer pridružuje se HMD Globalu kao glavni direktor marketinga

HMD Global, dom Nokia telefona, danas je najavio Larsa Silberbauera kao glavnog direktora marketinga.

Lars će voditi globalne marketinške poduhvate u cijelom portfelju Nokia pametnih telefona, običnih telefona, tableta i dodataka, kao i potrošačkih i poslovnih usluga HMD Globala.

Odgovarat će izravno Florianu Seicheu, izvršnom direktoru, dok on nastavlja razvijati svoju dugoročnu strategiju rasta za puni portfelj Nokia uređaja i HMD Global usluga.

Martina Hećimović / Komunikacijski laboratorij

Lars Silberbauer ovom prilikom kaže:

'Oduševljen sam što se pridružujem HMD Globalu u tako uzbudljivo vrijeme. Upravo smo pokrenuli revolucionarnu novu pretplatničku uslugu koja ima cilj promijeniti način na koji gledamo na vlasništvo telefona i na ekološki najprihvatljivije telefone koje smo ikada stvorili. Potrošači odgovaraju potvrdno na našu inovativnu Circular uslugu pretplate s održivošću u njezinoj srži. Radujem se što ću blisko surađivati ​​s marketinškim timom kako bismo nastavili poticati digitalnu transformaciju u našim marketinškim operacijama dok nam je cilj postati utjecajan digitalni lider i povezati svijet bez troškova za Zemlju.'

Prije imenovanja u HMD Global na mjesto glavnog direktora marketinga, Lars je vodio timove za brend, marketing i digital u Međunarodnom olimpijskom odboru, a također je bio i bivši viši potpredsjednik MTV Digital Studios gdje se usredotočio na povećanje zamaha MTV-a putem digitalnih i društvenih kanala. Lars je također radio u LEGO-u kao globalni viši direktor gdje je napravio revoluciju u digitalnom otisku tvrtke transformirajući brend koji nije bio prisutan na društvenim mrežama u jednog od najutjecajnijih svjetskih digitalnih lidera.

Slična pitanja

1 odgovor
Ana Pilato 28.02.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Ana Pilato
1 odgovor
Ana Pilato 28.02.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Ana Pilato
1 odgovor
Ana Pilato 28.02.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Ana Pilato
1 odgovor
Ana Pilato 06.10.2021. pitanje u rubrici Mobitel od Ana Pilato

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...