96 pregleda
Monika Kiris u rubrici Mediji od Monika Kiris (7.5k bodova)

Je li sve spremno za 12.izdanje TEDxZagreb - Ignite the spark 2022.godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija (115k bodova)
prikazano od Znatko

Sve je spremno za TEDxZagreb konferenciju - najavljene su i teme govornika

Što mislite o ideji da u skoroj budućnosti dio svakodnevne ljudske prehrane budu kukci? Jeste li ikada razmišljali kako će digitalni svijet utjecati na razvoj našeg mozak u budućnosti? Ili o tome kako možemo postati otporni na stres?

Na ova, i mnoga druga, pitanja moći ćete saznati ubrzo na TEDxZagreb konferenciji 13. listopada 2022. godine u Mozaik Event Centru, s početkom u 14 sati.

Ovogodišnji TedxZagreb u velikim je, i finalnim, pripremama, a polako se otkrivaju i svi detalji vezani uz konferenciju i same govornike koji će 13. listopada stati na pozornicu.

TEDx je koncipiran u obliku inspirativnih i poučnih govora u trajanju do 18 minuta, a pokriva gotovo sve teme - od znanosti do poslovanja i globalnih pitanja. S ovogodišnjom temom, Ignite the Spark, jedanaest govornika rasplamsat će iskru ideja vrijednih širenja.

Što vas sve očekuje na ovogodišnjem TEDxZagrebu

Jedanaest intelektualaca i entuzijasta stat će, 13. listopada, na pozornicu u Mozaik Event Centru, s početkom u 14 sati, i podijelit će svoj inspirativni govor s publikom.

Svaki od njih donosi vlastitu priču koncipiranu u stručan govor prožet iskustvom, naučenim lekcijama i naglašenim pobjedama.

Morana Zibar otvorit će ovogodišnji TEDxZagreb na temu znanja i kvizova, a sudionici konferencije moći će saznati zašto je važno postavljati pitanja i tražiti odgovore, kako kvizovi mogu pomoći u životu i kako znanje iz života može pomoći u kvizovima.

Poslije Morane, na pozornicu će stati doktorica znanosti dr. sc. Dubravka Miljković koja će govoriti o takozvanom psihološkom cijepljenju i otkriti nam kako možemo postati otporni na stres i učiti djecu da s njim lakše nose u budućnosti.

Temom održivosti u poljoprivredi bavi se Tino Prosenik, a kroz svoj govor iznijet će konstruktivne argumente kako jedno od rješenja za aktualne probleme u poljoprivredi može biti i „food subscription“.

dr. sc. Jelena Godrijan govorit će o, posljednjih godina, gorućoj temi – klimatskim promjenama. Točnije, sa stručno-znanstvene strane objasnit će značaj oceana kao prve linije obrane protiv klimatskih promjena.

S još jednom inspirativnom pričom pridružuje se i prof.dr. Dragan Primorac koji će podijeliti savjete o tome kako svatko, uz dovoljno volje i pravovremenih informacija, može ostvariti svoje ciljeve i uspjeti.

O budućnosti prehrane i ulozi kukaca u prehrani govorit će Martina Kadoić Balaško, čiji je cilj na zanimljiv i edukativan način promovirati entomologiju i približiti svijet kukaca svim generacijama.

O temi psihološkog zdravlja i njegovoj važnosti u medicini, uz rečenicu vodilju U zdravom duhu, zdravo tijelo, govorit će Bruno Šimleša.

The value of life per hour“, naslov je govora koji će tematizirati vrijednost našeg vremena u životu, o tome će na pozornici pričati Tomislav Kozačinski.

Goran Sedmak, na temelju svojih znanstvenih istraživanja, sa sudionicima će podijeliti zanimljive informacije kako će naše sadašnje funkcioniranje kroz društvene mreže i digitalni svijet, s evolucijskog stajališta, utjecati na naš mozak u budućnosti.

Na TEDx pozornicu stiže i Dijana Vetturelli s temom važnosti komunikacije. Točnije, njen će govor objasniti kako komunikacija radikalno može promijeniti ne samo pojedince, već i cijelu organizaciju.

I kao posljednji ovogodišnji govornik, ali ne manje važan, na pozornicu će stati i Vlatko Štampar koji će govoriti o osobnoj strani komedije i što mu ona znači.

Bogati networking program

Naravno, uz glavni program, sudionike konferencije u pauzama govora zabavljat će glazbeni nastupi mladih hrvatskih glazbenika , a predviđene su i pauza za kavu te pauza za ručak. Za kavu se pobrinula Costa Coffee koja svim sudionicima konferencije omogućuje besplatnu kavu, a za ručak su osigurane Sana delikatese – zdravi snackovi koji će se pobrinuti da nitko ne bude gladan.

Za sam kraj konferencije organiziran je networking program gdje će se svi sudionici i govornici eventa moći zajedno podružiti, a program će podići na noge saksofonist Vanja Ileković.

Ulaznica je sve manje

Ulaznice su još uvijek u prodaji, ali ih je sve manje. Mogu se kupiti online putem Entrio platforme ili fizički, na svim Entrio prodajnim mjestima.

Slična pitanja

1 odgovor
Znatkica 11.11.2020. pitanje u rubrici Društvo od Znatkica (5.2k bodova)
3 odgovora
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.2k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...