Monika Kiris u rubrici Muzika i ples od

Tko nastupa u programu No Sleep konferencije 2022. godine, a koja je dio istoimenog festivala?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

No Sleep konferencija 11. i 12. studenog 2022. donosi najaktualnije teme glazbene industrije

Glazbeni program nadolazećeg No Sleep festivala, koji predvode Amelie Lens, Reinier Zonneveld, Indira Paganotto, Partiboi69 i desetine drugih izvođača, upravo je upotpunjen tradicionalnom No Sleep konferencijom, koja 11. i 12. studenog 2022. u Marsh Open Space (Cetinjska 15) donosi najaktualnije teme iz svijeta glazbene industrije, kroz specijalizirane glazbene radionice i edukativni konferencijski sadržaj.

Među panelistima će biti Indira Paganotto, DJ Jock, Dejan Milićević, Dragan Ambrozić te niz glazbenih agenata i menadžera. Konferencija oba dana počinje u 15h, ulaz je slobodan i otvoren za sve zainteresirane, a program i satnica bit će objavljeni na stranicui No Sleep festivala.

Konferencija će biti otvorena 11. studenog masterclassom Step into the Record Label Business, u kojem je tema pokretanje lejbla. Iskustva sa definiranjem, razvijanjem i pozicioniranjem izdavačke kuće na tržištu, kako zaštititi autorska prava i distribuirati glazbu podijelit će Dejan Milićević, osnivač lejbla Tit0 (Tit Zero) Recordings.

Tema panela Festivals in 2023: Turning Challenges into Opportunities bit će utjecaj globalne krize na organizaciju festivala i glazbenih događaja. Festivalski i koncertni organizatori i dalje se nalaze pod udarom posljedica pandemije, a ovu krizu produbljuje i inflacija, koja se u Europi i svijetu u velikoj mjeri odražava na višestruko povećanje cijena produkcije događaja. O ovim, gorućim pitanjima, razgovarat će glazbeni kritičar i urednik programa Doma omladine Dragan Ambrozić, CEO Lovefest-a Zlatana Pavlović, regionalna PR menadžerka hrvatskog festivala Sonus i We Love Sound događaja Lana Borić i predstavnik EXIT festivala.

Drugi dan konferencije, 12. studeni, rezerviran je za Jock's Classroom: Music Production Masterclass, na kojem će popularni splitski producent i DJ Jock podijeliti savjete i trikove kada je u pitanju glazbena produkcija. Jock se više od desetljeća unazad ističe kao internacionalno prepoznati, višestruko nagrađivani producent i DJ, sa izdanjima potpisanim za vodeće labele, poput Inteca koji predvodi Carl Cox.

Ovogodišnja No Sleep konferencija bit će zatvorena panelom The Art of Building an Artist’s Career, na kom će svoja iskustva podijeliti producentica i DJ-ica Indira Paganotto, njen menadžer i agent Alessandro Avanzato iz Beatside Bookings agencije, DJ Jock, kao i osnivač i direktor marketinške agencije Voltage Circus Gernot Müller, pod čijim su okriljem klub Amnesia na Ibizi, Magdalena, Rodriguez Jr, Gery Beck i mnogi drugi izvođači. Važna imena glazbene industrije odgovorićt e na pitanja kako se pozicionirati i razviti kao umjetnik, kako izgraditi glazbeni portfolio i kako pronaći odgovarajući label, ali i dati korisne marketinške savjete za glazbenike.

Glazbeni program No Sleep festivala u Glavnom hangaru Luke Beograd predvode najtraženije tehno zvijezde današnjice i rekorderi po rasprodanim nastupima Amelie Lens i Reinier Zonneveld, Indira Paganotto i Partiboi69, koji će imati svoje debitantske nastupe u Beogradu, ali i madridski izvođač Regal, predstavnik pariskog undergraund zvuka Koboyo, nova nizozemska zvijezda u usponu Kiki Solvej, DJ Jock i Katalina. U klub Drugstore u petak stiže snažna trep postava koju predvode Grše, Banfica i Kali, subota je rezervirana za WB Community žurku, dok će za afterpartije do ranih jutarnjih sati biti zaduženi Ida Engberg, Matisa, Human Rias, Dejan Milićević, Andrej Jelić i Antrax. U beogradske Silose dolaze ukrajinska minimal heroina Olga Korol, art direktor milanskog kluba Tunnel DJ Bugsy, DJ Paskal Walter, Šveđanka Maria Nordgren i Ukrajinka Masha.

Ulaznice za No Sleep festival

U prodaji su regularne festivalske ulaznice, uz popust od 30%, i VIP GOLD festivalske ulaznice.

Ulaznice su dostupne ovdje,  kao i preko prodajne mreže Gigs Tix, online i na prodajnim mjestima.

Slična pitanja

1 odgovor 208 👀
1 odgovor 135 👀
1 odgovor 204 👀
1 odgovor 234 👀
1 odgovor 197 👀
Mia Jelinčić 27.06.2022. pitanje u rubrici Muzika i ples od Mia Jelinčić
1 odgovor 347 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...