Monika Kiris u rubrici Kupovina od

Može li se beskontaktno plaćati koristeći pametni sat?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+16 glasa
Domagoj Erol od
Naravno da može! :D Kao što bezkontaktno plaćaš karticom na POS uređaju i jednako kao što plaćaš mobitelom s NFC tehnologijom na POS uređaju.

Ova potonja tehnologija je ista ugrađena (minijaturna) u pametne satove s mogućnošću plaćanja.

Jedna od čestih iritantnih stvari kod plaćanja pametnim satom na POS uređaju je što povremeno ili jednom dnevno morate napraviti autentifikaciju da to želite raditi poslije automatski. Dok na mobitelu to ne morate.
Nino Marić od
A zamislite plaćanje tabletom? Je li to netko probao do sad? :D ;)
+12 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Ostavite novčanik i plaćajte Garmin satom

Sada uz Visa debitne kartice Erste banke

Garmin Pay™ je brz, siguran i praktičan način plaćanja na svim mjestima koja omogućuju beskontaktno plaćanje od sada i Visa debitnim karticama Erste banke. [i]

Radi se o bržem, sigurnijem i praktičnijem načinu plaćanja. Garmin Pay™ je rješenje za beskontaktno plaćanje osmišljeno za ljude koji su uvijek u pokretu. Bez obzira želite li stati na kavu nakon jutarnjeg trčanja ili na doručak za vrijeme vožnje, Garmin Pay™ omogućuje vam da brzo i jednostavno plaćate usluge samo putem sata. Garmin Pay™ funkcija beskontaktnog plaćanja dostupna je na odabranim Garmin GPS pametnim satovima[ii]

Martina Hećimović / Komunikacijski laboratorij

„Uz Garmin Pay™ vlasnici podržanih Garmin satova mogu ostaviti svoj telefon i novčanik kod kuće kada idu na trčanje ili vježbanje. Drago nam je što nas je i Erste banka podržala i omogućila dostupnost ove usluge svojim klijentima koji koriste Visa debitne kartice."

...rekao je Neven Čolić, direktor Garmin Hrvatska.

Ambasador Garmin Pay™ usluge, pjevač grupe Vatra, Ivan Dečak rekao je: 

„Više ne izlazim nigdje bez svojeg pametnog Garmin sata, ali zato novčanik često namjerno zaboravim. Moji prijatelji su već navikli jer znaju da volim tehnologiju i praktična rješenja kao što je Garmin Pay™ na mojem Fenix 6 solar satu."

Gdje možete upotrebljavati Garmin Pay™?

Gotovo svugdje gdje možete beskontaktno plaćati. Provjerite koje su trgovine uključene - popis se stalno povećava.[iii]

Je li kupnja putem sata sigurna?

Tvrtka Garmin ozbiljno pristupa sigurnosti podataka za plaćanje. Zbog toga Garmin Pay™ štiti svoje korisnike upotrebom kartičnih brojeva i transakcijskih kodova specifičnih za sat svaki put kad kupujete. Broj vaše kartice ne sprema se na uređaju ili na našim poslužiteljima i ne prenosi se trgovcima tijekom plaćanja. U satu se nikada ne pohranjuju pravi kartični podaci već digitalizirani token koji je štićen PIN-om poznatim jedino korisniku sata, transakcije se autoriziraju pouzdanom dvofaktorskom autentifikacijom, a sav prijenos podataka zaštićen je njihovom enkripcijom.

Detaljnije upute o korištenju Garmin Pay™ aplikacije klijenti mogu pronaći na službenoj Garmin internetskoj stranici i internetskoj stranici Erste banke.


[i] Pogledajte zemlje u kojima je usluga podržana, mrežu za plaćanje i informacije o bankama izdavačima kartica na adresi Garmin.com/garminpay/banks

[ii] Fenix 6 serija satova, Venu, Venu 2/2s serija, Venu Sq serija, Forerunner 945, Forerunner 745, Vivoactive 4/4s serija, Enduro, Vivomove Style serija, Vivomove Luxe serija, Legacy Hero serija, Approach S62 serija, Descent Mk2 serija, MARQ serija, D2 Delta serija, Quatix 6 serija, Tactix Delta serija

[iii] Garmin Pay™ već je neko vrijeme dostupan putem Revolut kartice, putem Visa kartice Zagrebačke banke, a sada i Visa kartice Erste banke.

Slična pitanja

1 odgovor 2.2k 👀
1 odgovor 292 👀
Ana Pilato 19.01.2022. pitanje u rubrici Tehnologija od Ana Pilato
1 odgovor 394 👀
1 odgovor 475 👀
2 odgovora 823 👀
1 odgovor 171 👀
1 odgovor 384 👀
1 odgovor 216 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...