151 pregleda
Domagoj Erol u rubrici Kupovina od Domagoj Erol

Ambasador Garmin Pay™ usluge, pjevač grupe Vatra, Ivan Dečak naznačio je svoj pristup korištenju digitalnog sata na ovaj način:

„Više ne izlazim nigdje bez svojeg pametnog Garmin sata, ali zato novčanik često namjerno zaboravim. Moji prijatelji su već navikli jer znaju da volim tehnologiju i praktična rješenja kao što je Garmin Pay™ na mojem Fenix 6 solar satu."

Što mislite koliko je to pametno s obzirom da mogu iskrsnuti različiti tehnološki i praktični problemi, a backup u obliku starog dobrog novčanika uvijek danas može poslužiti kao osiguranje u problematičnim situacijama za pametni sat?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Može li se beskontaktno plaćati koristeći pametni sat?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Antonela Kružić od Antonela Kružić
U zadnje vrijeme postali smo previše komotni u vezi tehnologije, čim se mobitel pokvari, kupi novi, čim nešto na računalu "zašteka", nadogradi ga. Naravno, da je takvo ponašanje uvjetovano tržištem, ali ga jednom mjerom možemo kontrolirati. Plaćanje pomoću pametnog sata prije desetak godina smatrali smo ludosti, ali ni danas nije daleko od toga. Kako su me naučili, tako i sama mislim, da je izlazak iz stana/kuće bez ključeva i novčanika ekvivalentno razmišljenju bez mozga. Naprotiv, većna se ne zabrinjava problemima koje donose pametni satovi, jer većina nema ništa ni u novčaniku, a ni na satu.
+8 glasa
Borna Matić od Borna Matić
Nije. Znam iz vlastitog iskustva.

Otišao tako ja u novi fast food navečer poslije treninga a kad ono - ne podržavaju kartice, nemaju aparat, itd. Nema bankomata u blizini koji primaju podizanje gotovine mobitelom. Ima, ali ne moje banke.

Dobro, zaboravio sam novčanik. Nisam namjeravao ići bez novčanika u novi fast food. Ali pouka je to za ubuduće. Nikud bez keša jer slabo su kod nas fast food i bar kafići s tim opskrbljeni modernim novotarijama.

Eto sve sam vam rekao.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...