234 pregleda
Monika Kiris u rubrici Softver od Monika Kiris
promjena rubrike od Znatko

Što je span.zone koji je stvorila IT-tvrtka Span? Koja je njena svrha?

Marin Duganđija od Marin Duganđija
a nije - SPA zona?! ;) :P

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija

SPAN.ZONE – DIGITALNa PLATFORMa za upravljanje microsoftOVIM licencama i uslugama na cloudu

Namjenjen tvrtkama svih veličina – optimizira poslovanje uz smanjenje troškova

Span.zone je jedinstvena platforma na hrvatskom tržištu koja svim poslovnim korisnicima omogućuje jednostavno, uvijek dostupno i intuitivno upravljanje digitalnim resursima, što uključuje automatiziranu nabavu, aktivaciju i upravljanje Microsoftovim licencama i uslugama u oblaku.

Pogodna za tvrtke svih veličina, platforma je osmišljena kako bi olakšala korištenje digitalnih resursa unutar organizacije. Korištenjem span.zone platforme korisnici dobivaju bolji uvid u postojeće licence i usluge, omogućujući im potpunu kontrolu, kao i uštedu vremena. Nadalje, automatizacija procesa nudi mogućnosti za optimizaciju poslovanja, smanjenje troškova i personalizaciju proizvoda u upotrebi.

Nikola Dujmović, predsjednik Uprave Spana, poručio je:

„Razvojem span.zone platforme ostvarili smo još jedan od naših strateških ciljeva. Korisnicima i tržištu omogućujemo jednostavnije korištenje i upravljanje uslugama koje nudimo, a span.zone prvi je korak prema transformaciji svega što radimo u digitalni Span. Platforma će nam omogućiti širenje na nova tržišta, a posebno me veseli činjenica da je rezultat rada naših dizajnera, developera, testera i product managera.“

Hrvoje Ćosić, CEO Aircasha, izjavljuje:

„Ove smo godine potpisali ugovor sa tvrtkom Span u sklopu kojega nam je omogućen pristup na korisnički portal span.zone. Ovakav tip usluga važan je za svakodnevno poslovanje jer članovima tima ubrzava operativne zadatke pa to znači da njihovo vrijeme i znanje možemo još kvalitetnije iskoristiti. Aircash je u fazi intenzivne ekspanzije poslovanja na inozemna tržišta, zato nam je važno birati suradnje s partnerima poput Spana, koji su lideri u svojim segmentima poslovanja.“

Span.zone će omogućiti poslovnim korisnicima digitalno upravljanje svim Microsoft 365, Dynamics 365 proizvodima te uslugama Azure Plan i Power Platform. Svim je korisnicima putem dashboarda dostupan vizualni prikaz njegovih digitalnih resursa, a zbog metrika koje prate zdravlje cloud servisa i dostupnost resursa te detaljnim izvještajima, korisnik je u mogućnosti bolje upravljati vlastitim Microsoftovim licencama i Azure servisima.

Slična pitanja

1 odgovor
Nino Marić 30.12.2021. pitanje u rubrici Poslovanje od Nino Marić
3 odgovora
3 odgovora
1 odgovor
Marko Delivuk 10.01. pitanje u rubrici Softver od Marko Delivuk
1 odgovor
1 odgovor
2 odgovora
Katarina Pofuk 11.12.2023. pitanje u rubrici Softver od Katarina Pofuk
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.0k komentara

1.6k korisnika

...