233 pregleda
Ana Primorac u rubrici Turizam i putovanja od Ana Primorac

dajte mi prijedloge što posjetiti turistički u Bosni i Hercegovini (BiH)? bosna i hercegovina ima prekrasnih mjesta za doći i vidjeti, a što biste izdvojili kao "must have" kao obavezan dolazak i u koje doba godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Viktor Viljac od Viktor Viljac
odabran od Ana Primorac
 
Najbolji odgovor

Evo nekih atrakcija i destinacija koje morate vidjeti u Bosni i Hercegovini:

  1. Sarajevo - glavni grad BiH je destinacija koju morate posjetiti. Poznato je po živahnom noćnom životu, povijesnim znamenitostima i zapanjujućoj prirodnoj ljepoti.
  2. Mostar - ovaj grad je poznat po svom kultnom Starom mostu, koji je izgrađen u 16. stoljeću i nalazi se na UNESCO-vom popisu svjetske baštine.
  3. Travnik - ovaj gradić poznat je po prekrasnom starom gradu, koji je okružen valovitim brežuljcima srednje Bosne.
  4. Banja Luka - drugi po veličini grad u BiH, Banja Luka je poznata po svojim prekrasnim parkovima i vrtovima, kao i po kulturno-povijesnim znamenitostima.
  5. Nacionalni park Sutjeska - smješten u Dinarskim Alpama, ovaj nacionalni park dom je najvišeg vrha u Bosni i Hercegovini, kao i mnogih pješačkih staza i mogućnosti za avanturu na otvorenom.
  6. Nacionalni park Una - smješten u sjeverozapadnoj Bosni, ovaj nacionalni park poznat je po prekrasnim vodopadima i mogućnostima raftinga na rijeci Uni.

Najbolje vrijeme za posjet BiH ovisi o vašim interesima i vrsti aktivnosti kojima se želite baviti. Ako želite uživati ​​u prirodi i posjetiti nacionalne parkove, najbolje vrijeme za posjet je tijekom toplijih mjeseci od travnja do listopada. Ako više volite iskusiti gradove i kulturne znamenitosti, svako je doba godine pravo vrijeme za posjet.

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...