Monika Kiris u rubrici Financije od Monika Kiris

Kada i gdje će se održati FinTech konferencija - Money Motion 2023. godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+17 glasa
Redakcija od Redakcija
odabran od Znatko
 
Najbolji odgovor

Najbolja FinTech konferencija: Money Motion

Zagreb, Lauba, 9. i 10. ožujka 2023.

Money Motion

Vrhunski stručnjaci hrvatske FinTech scene predstavljaju jedinu FinTech konferenciju na koju trebate doći - Money Motion, a koja će se održati u Zagrebu od 9. do 10. ožujka 2023. godine. Vodeće FinTech tvrtke na tržištu – ASEE, Monri, UBIK i Mastercard – udružile su se kako bi organizirali ovu konferenciju, nudeći regionalnim stručnjacima i entuzijastima sjajnu priliku za razmjenu iskustava i znanja te izgradnju poslovnih odnosa s globalnim stručnjacima.

Konferencija Money Motion, u partnerstvu s Nexi grupom, dovodi više od 30 lidera u industriji i 50 brendova u Laubu kako bi razgovarali o sadašnjosti i budućnosti FinTecha – jedne od najdisruptivnijih tehnologija našeg vremena. Posjetitelji trebaju biti spremni na dva zanimljiva dana tijekom kojih će otkriti najnovije trendove, izazove, a i rješenja vezana uz financijska tržišta i najmodernije tehnologije.

Gea Kariž, direktorica marketinga u Mastercardu u Hrvatskoj, poručuje:

“Razmjena znanja i iskustava iz FinTecha je nužna, naročito kad je riječ o profesionalcima s globalnog tržišta, što je razlog za vjerovati da je Money Motion inicijativa koja nam je trebala i koja će u ovoj godini postaviti temelje te postati referentna točka za sve one koji žele i mogu dati znanja, kao i za one koji ta znanja žele upijati. Uz Mastercard stoji i tim vrhunskih stručnjaka s kojima vjerujemo da ćemo napraviti korak naprijed te Zagreb pozicionirati kao „it“ mjesto na mapi globalnog FinTecha.”

Nikola Škorić, član uprave Udruge Blockchain i kriptovalute (UBIK), slaže se da se trenutno događaju značajne promjene tijekom kojih svi imaju priliku pokazati svoj potencijal za razmjenu i razvoj novih ideja. 

PR - Money Motion konferencija

Škorić je pojasnio:

“Svijet se mijenja na očigled. Broj banaka u Hrvatskoj u zadnjih 10 godina smanjio se za 30%, a broj fizičkih poslovnica u cijeloj EU pao je za 35%. Digitalne banke i platne aplikacije rastu neslućenom brzinom. Promjene su toliko tektonske da čitamo vijesti koje su prije godinu dana bile nezamislive: Mastercard danas omogućava svojim klijentima trgovanje kriptovalutama.”

Revoult, vodeći svjetski FinTech brend i jedna od najbrže rastućih banaka koja posluje potpuno digitalno, prepoznao je potencijal Money Motion konferencije. Andrius Bičeika, koji je posljednjih šest godina na globanoj razini vodio razvoj poslovanja i ljudskih potencijala te je odgovoran za širenje u Europi, na konferenciji će kroz razgovor s organizatorima podijeliti najvažnije lekcije koje je dosad naučio te vlastita predviđanja za budućnost FinTech industrije.

Maurice Lisi, voditelj digitalnog poslovanja BPER Banke, jedne od vodećih europskih bankarskih grupacija, bit će na konferenciji Money Motion. Na konferenciji će podijeliti svoje najvažnije uvide o korisničkom iskustvu, digitalnoj strategiji i razvoju bankarskog poslovanja koje je stekao tijekom svojih 15 godina iskustva u digitalnoj transformaciji bankarskog sektora.

Alexander Kobakhidze, bivši globalni voditelj porezne tehnologije u Uberu i sadašnji direktor TaxTecha - irsko-hrvatskog startupa Fonoa, koji je prikupio više od 60 milijuna dolara u drugom ovogodišnjem krugu financiranja, konferenciji će se pridružiti s drugačijom perspektivom. Alexander sa timom radi na usavršavanju platforme za automatizaciju internih poreznih procesa tvrtki koje danas koriste Uber, Bolt, Booking.com i Zoom.

Uz najveća imena na glavnoj pozornici, Money Motion je u industriju doveo i niz obećavajućih rješenja i novih timova koji će svoje ideje predstaviti na startup pozornici natjecajući se za novčanu nagradu kako bi osigurali nastavak razvoja svog rješenja.

Money Motion, uz dvije pozornice tijekom dnevnog programa, donosi i poseban networking te izložbeni prostor u ikoničnoj zagrebačkoj Laubi.

Slična pitanja

1 odgovor 725 👀
2 odgovora 197 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...