Mila Validžić u rubrici Financije od Mila Validžić

Isplati li se uzeti HPB SuperSmart račun i debitnu karticu i zašto? Kažu da je najbolji od svih računa jer je najjeftiniji u Hrvatskoj ali vidim da transakcije naplaćuju kao i ostali. Možda je ona ipak Revolut jeftiniji od HPB banke?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+9 glasa
Domagoj Erol od Domagoj Erol

HPB SuperSmart je ponuda jedine domaće banke (Hrvatska Poštanska Banka) i jedina ponuda domaće banke bez mjesečnih troškova održavanja bankovnog računa, te je nastala u suradnji s domaćom IT tvrtkom Infinum. Transakcije plaćate, ali ne i održavanje računa. Dobivate karticu i internet bankarstvo - besplatno!!!

Mislim da je ovo najjeftinije bankarstvo na hrvatskom tržištu. Ograničeno je što po ovom računu ne možete ići u minus i slično.

Vjerojatno je to odgovor na uslugu koju pruža Revolut.

+6 glasa
Viktor Viljac od Viktor Viljac

HPB SuperSmart račun i debitna kartica mogu se isplatiti, ovisno o vašim potrebama i navikama plaćanja. Oni se često promoviraju kao jedan od najjeftinijih računa u Hrvatskoj, međutim, treba paziti na detalje koje nude.

HPB SuperSmart račun je besplatan i ne naplaćuje naknadu za održavanje računa ili transakcije u Hrvatskoj i EU, međutim, transakcije izvan EU-a su skuplje od drugih banka. Također, kartica je besplatna za prvih godinu dana, nakon čega se naplaćuje godišnja naknada.

Revolut je aplikacija koja se koristi za plaćanja i promjene valuta. Ona se često promovira kao jeftinija od HPB banke, međutim, potrebno je paziti na detalje koje nude. 

Dakle, isplati li se uzeti HPB SuperSmart račun i debitnu karticu ovisi o vašim potrebama, navikama plaćanja i potrebnim detaljima. Preporučljivo je usporediti različite opcije i detalje koji nude prije nego što se odlučite za bilo koji račun ili karticu.

+4 glasa
Marin Duganđija od Marin Duganđija

Koliko znam, HPB Supersmart je nastao u suradnji sa tvrtkom Infinum, a vidim da je Domagoj to već i napisao. Samo bih htio potvrditi sa je to trenutno jedini besplatni bankovni račun koji možete otvoriti kod hrvatskih banaka. Sve ostale banke, osim HPB, naplaćuju troškove vođenja računa. Ti troškovi iz godine u godinu rastu.

Zato je moj odgovor:

  • Isplati se HPB Supersmart!

Slična pitanja

1 odgovor 181 👀
1 odgovor 232 👀
1 odgovor 186 👀
1 odgovor 204 👀
1 odgovor 674 👀
1 odgovor 577 👀
3 odgovora 918 👀
1 odgovor 2.1k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...